Kurt Warner Stopt Ermee

No more shoulderpads for Kurt...

Bedankt Perry, dat je deze aan mij liet… Onze oud-Admirals quarterback Kurt Warner staat aan de vooravond van de aankondiging dat hij met football-pensioen gaat. De spelverdeler van de Arizona Cardinals houdt vrijdag een persconferentie in verband met zijn toekomst. En aangezien alleen iemand als Brett Favre de pers bijeen roept om te vertellen dat hij doorgaat, zal Kurt gaan vertellen dat hij stopt en de weg vrijmaakt voor Matt Leinart. Ondanks dat het viel te vewachten blijft het altijd een teleurstelling. Zeker omdat de Cards samen met Betrand Berry nu twee teamleiders zijn kwijtgeraakt…

Ik ben benieuwd of Warner nog aankondigd wat zijn next steps worden. Wordt het een eigen kerk in Iowa of heeft hij coaching ambities en maakt hij een doorstart als quarterbacks-coach. Misschien horen we het vrijdag?

Belangrijkere vraag is misschien nog wel of hij op korte termijn in de Hall of Fame terecht gaat komen. Hij is een statistisch football wonder, maar een paar magere jaren waarbij de coaches hem geen kans gaven blijven als spelbrekers rondom Canton hangen. Goed, het mag geen verrassing zijn dat volgens mij Kurt met zijn buste thuishoort tussen de grote spelers uit de NFL.

Lees ook:Warner Bankzitter in Pre-Season
Lees ook:Kurt Warner Kan Onmogelijk Menselijk Zijn
Lees ook:Rice en Smith direct de Hall of Fame in?
Lees ook:Warner Maakt Debuut Als Presentator
Lees ook:Admirals: Warner Deze Week Tegen Delhomme

4 reacties op “Kurt Warner Stopt Ermee

 1. Marc

  Sorry for your loss Maarten…Warner heeft statswise recht op een plekje in Canton, maar of hij een first ballot entry zal zijn, betwijfel ik. Saint Kurt will fly no more…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Pieter

  President of the United States!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dennis

  Jammer voor de Cardinals, maar maakt de NFC West wel weer wat spannender met de 49ers, Seahawks en misschien de Rams van Spagnulo of hoe die oud defense cordinator van de Giants ook heet! Kijken of Leinart klaar is voor het grote werk aangezien ze met hem verder willen en geen qb gaan halen zoals McNabb!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.