Historisch Uitje Van Falcons In SF

Atlanta

Ook mijn tweede voorspelling is right on the money. Zoals ik vanmorgen al riep zijn de Atlanta Falcons nog een maatje te groot voor de San Francisco 49ers en dat blijkt wel uit de stand aan de start van het vierde kwart: 38-10. Voor de Falcons is het een historisch cijferavondje geworden. Er zijn heel wat records aan diggelen.

Zo wisten de Falcons nog nooit 35 punten in een helft te scoren. Ook de 340 yards die de formatie in de eerste helft wist te vergaren lijkt een record te zijn. De PR-afdeling in Georgia is er nog niet helemaal uit, maar het is in ieder geval sinds 1991 niet voorgekomen. Dan is er ook nog het persoonlijke record voor receiver Roddy White. White ving in drie kwarten al meer yards (200 yards), dan tijdens de wedstrijd waarin hij zijn persoonlijk records zette (vorig jaar – 165 yards).

Het lijkt erop dat de 49ers vandaag wat meer concurrentie in de divisie krijgen, want zowel de Cardinals als de Seahawks zijn aan de winnende hand.

Lees ook:Falcons Grazen In Potje Met Receivers
Lees ook:Matt Ryan Doodgegooid
Lees ook:Gevleugelde Super Sunday voor Kevin Curtis
Lees ook:NFL-speler bedreigt Zimmerman en jury
Lees ook:Brady Gooit Er Met De Pet Naar

Eén reactie op “Historisch Uitje Van Falcons In SF

  1. Thomas

    ik weet er nog eentje: het is nog nooit gebeurd dat een ploeg zoveel punten tegen kreeg, na de week ervoor de tegenstander op nul gehouden te hebben.
    (nfl.com)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.