Dollar Biljet Bezorgt Ocho 20k Boete

Dure dollar

Chad Ochocinco wordt met argusogen bekeken door het hoofdkantoor van de National Football League. De hoge bobo’s deelden de receiver van de Cincinnati Bengals een boete uit van 20k dollar, omdat hij tijdens de wedstrijd tegen Baltimore een dollar biljet voor de ogen van de referees wuifde.

Ochocinco kan de boete niet deren. “Verdorie, nu kan ik twee weken niet naar McDonalds”, tweette hij naar President Barack Obama. Beter nog, Cincinnati won het duel tegen Baltimore en heeft de toppositie van de AFC North in handen – een positie die ze vanavond mogen verdedigen tegen Pittsburgh Steelers (live op ESPN America).

Ochocinco haalde het dollar biljet uit zijn zak toen zijn vangbal door de hoofdcoach van Baltimore werd betwist. De instant replay challenge wees uit dat de prof de bal inderdaad niet volgens de regels had gevangen. Door een dollar toe te schuiven naar de refs, hoopte hij de uitkomst van de challenge te kunnen beinvloeden. Een duur grapje, zo blijkt nu.

Lees ook:Ochocinco Kondigt Boete Aan
Lees ook:Profspeler Twittert Tijdens Wedstrijd
Lees ook:Oogbal Uitsteken Voor 10,000 Dollar
Lees ook:Gamertag Chad Ochocinco Op X-Box Live
Lees ook:Water Kost $1701 Dollar In Cleveland

4 reacties op “Dollar Biljet Bezorgt Ocho 20k Boete

 1. Felix

  Kan die gast niet een keer normaal doen en gewoon spelen. Het is grappig af en toe, maar hij is af en toe te aandachtgeil.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Thomas

  ik vind het leuk

    /   Beantwoorden  / 
 3. Alwin

  elk team heeft een clown nodig. dat is een extra dimensie voor Football, of je het nu leuk vind of nie.
  maar 1 clown in een team is ookwel genoeg.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marc

  YES WE CAN: President Obama tekent vandaag zijn felbegeerde healthcare bill!!! Heeft misschien niets met pro football te maken, maar ik wilde het even gezegd hebben…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.