Slim? Topreceiver ‘benchen’ in sleutelduel?

Laatste wedstrijd in Broncos uniform?

Je kunt de Denver Broncos alvast uitschrijven uit de strijd om de AFC playoff wildcards, nu ze hun sterreceiver hebben geschorst voor de laatste seizoenspot. De ploeg stond bij de seizoenstart voor een opbouwjaar, maar werd op eens playoff kandidaat na een 6-0 start. De 2-7 record sindsdien maken duidelijk dat de term ‘opbouwjaar’ nog niet zo onrealistisch was. Toch heeft de ploeg uit Denver nog een kans op de playoffs, maar coach McDaniels vindt het voor de lange termijn waarschijnlijk belangrijker zijn autoriteit te laten gelden dan dit jaar te winnen. Rotte appel Marshall trapt zijn coach in de virtuele ballen door hem toe te voegen dat hij er niets van begrijpt omdat hij nooit in de NFL heeft gespeeld.

Over de opmerking heeft Brandon Marshall het hele seizoen lopen nadenken. Geeft wel weer aan hoe weinig intelligent deze toch niet onverdienstelijke ballenvanger is. De hoofdcoach wil teamspelers en mistte dit bij zijn receiver toen hij vond dat een hamstringblessure overdreven werd. Brandon Marshall vindt deze blessure zo erg dat hij niet kan spelen zondag en begrijpt dat McDaniels zijn blessure overdreven want want deze coach was zelf nooit NFL-speler en kan hier ook niet over oordelen. In de wet van argumentatieleer is dit volgens mij een non-argument…

Either way… de Broncos kunnen een luchtaanval wel vergeten zondag en eendimensionaal aanvallen is niet voor heel veel ploegen weggelegd. Zeker niet voor een opbouwploeg die toch al zwak is door de lucht. Eddie Royal komt al net teruggestrompeld van een blessure. Misschien wordt Brandon Stokley de grote man zondag, hij moet namelijk nog wat goedmaken nadat hij vorige week ‘ejected’ werd na het raken van een game official in het eerste kwart.

Lees ook:Brandon Marshall Opnieuw In Beklaagdenbankje
Lees ook:Recordwedstrijd In Indianapolis
Lees ook:Pas op de Plaats voor Receivers
Lees ook:Ook Top Receiver Weg Uit Denver?
Lees ook:Receiver Saboteert Broncos Training

2 reacties op “Slim? Topreceiver ‘benchen’ in sleutelduel?

 1. Wilco

  Wat wil McDaniels nou….als speler zou ik niet voor z’n jonge eigenwijze gast willen spelen. Waarom moet hij zo nodig laten zien van, ik ben de HC en ik kan er voor zorgen dat jij niet speelt. Okey, Brandon Marshall = T.O. 2.0….maar dit is nergens voor nodig.

    /   Beantwoorden  / 
  1. zwelgje

   Maar wat kan hij anders?
   De speler zegt dat hij niet kan spelen vanwege de opgelopne blessure, maar de coaching staff vindt van wel…

   Als McDaniels dan Marshal wel aan het roster toevoegt kan hij hem toch niet in het veld brengen.
   Als hij dat wel doet dan kan ik me niet voorstellen dat Marshal dan in ene wel zijn best gaat doen (en op die manier zijn eigen ongelijk bewijst?)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.