Gibran Hamdan Gooit Voor Niks Warm

Swansong

Het leek even uitermate droevig gesteld met ‘aanval’ in een wedstrijd waar Buffalo Bills een van de speelteams is. De Bills speelden tegen de Carolina Panthers (in Carolina) en met nog 3:02 minuten te spelen in het derde kwart was de stand 7-2. Hoppa!

Buffalo Bills reservewiel Ryan Fitzpatrick leek  het aanvalsplan aanvankelijk niet onder de knie te hebben. Fitzpatrick begon de wedstrijd met 4-van-14 passes raak en 34 yards, maar herstelde zich enigszins. De quarterback vond Lee Evans in de endzone en op een diepe bal, waardoor de ploeg makkelijk wegliep van Jake Delhomme.

Aan de andere kant: het was niet alsof Carolina erg aandrong. De enige punten die de formatie op het bord kon krijgen kwamen aanvankelijk voort uit een safety, pas in de laatste acte drong de grondgame van Carolina aan.

Jake Delhomme kende opnieuw kommer en knel. Hij gooide zijn elfde en twaalfde interception van het seizoen.

Lees ook:QB Delhomme In Tranen Bij Afscheid
Lees ook:Edwards Ruilmateriaal Voor Bills
Lees ook:Lot Helpt Jake Delhomme Een Handje
Lees ook:Tweede Admirals QB Met Miljoenengarantie
Lees ook:Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.