Shaun Hill Komt Te Kort In Detroit

Hill

Het is Shaun Hill niet gelukt succesvol in te vallen voor quarterback Matthew Stafford bij de Detroit Lions. De Lions verloren met 19-14, omdat receiver Calvin Johnson niet de tegenwoordigheid van geest had om het ovaal bij een score vast te houden.

Vlak voor de rust viel Stafford geblesseerd uit met een rechter schouderblessure. De first overall draft pick van de 2009 Draft werd ‘gepakt’ door defensive end Julius Peppers. Na het voorval verscheen hij met een mitella om aan de rand van het veld. Toen Stafford het veld verliet stond het 14-13 in het voordeel van de Lions.

Ex-Admirals quarterback Shaun Hill kon de voorsprong niet verder uitbouwen. In plaats daarvan klopte de aanval van zijn voormalige offensive coordinator Mike Martz verschillende keren op de deur van de Lions endzone. Met nog minder dan een minuut te spelen met succes: quarterback Jay Cutler vond voor de tweede keer in de wedstrijd met succes running back Matt Forte. Forte eindigde de wedstrijd als een echte Marshall Faulk: met

Hill had hierna nog wel de kans om de Lions terug te loodsen. Een third down pass naar top receiver Calvin Johnson werd echter –controversieel genoeg- terug gefloten. Johnson ving de bal wel, maar juichte iets te vroeg. De fourth down pass van Hill haalde vervolgens ook niets uit.

Stafford moest vorig seizoen de laatste vier weken van het seizoen verstek laten gaan. Toen was het een blessure aan zijn linkerschouder die hem buiten het veld hield.

Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions
Lees ook:Hill Geblesseerd Tegen Giants
Lees ook:Detroit Moet Seizoen Zonder Stafford
Lees ook:Admirals Aanstaande Zondag In Actie
Lees ook:Hill Voorlopig De Baas In Detroit

Eén reactie op “Shaun Hill Komt Te Kort In Detroit

  1. Wilco

    Oooh wat een heerlijke begin avond…Steelers-Falcons en Jaguars-Broncos. Spannend top op het eind. Vooral het gevecht op Heinz field was prachtig met een Steelers eind dat me deed denken aan een superbowl run van ene Willie P.

    ….Hail to the Redskins

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.