Water Kost $1701 Dollar In Cleveland

Bronwater

Hoofdcoach Eric Mangini heeft de reputatie bikkelhard te zijn. Volgens de overlevering waren de New York Jets-spelers hem aan het einde van het vorige seizoen zo zat, dat ze niet meer hard voor hem speelden. Ook bij zijn nieuwe werkgever Cleveland Browns lijkt Mangini de fatsoensregels aan zijn laars te lappen. Hij schendt regels die juist ter bescherming van de spelers zijn opgenomen in de CBA. De laatste uitspatting? Een waanzinnige boete.

Want volgens deze bron heeft Mangini een speler een maximum boete van 1701 dollar opgelegd, omdat hij ‘vergeten’ zou zijn een fles water te betalen. De diefstal van de $3 dollar fles vond plaats tijdens preseason.

Als blijkt dat de speler de fles heeft gestolen, dan vind ik inderdaad dat daar wel een boete tegenover mag staan. Maar 1701 dollar tegenover 3 dollar lijkt me onevenredig. Aan de andere kant: het is voor Mangini wel de snelste manier om de boete van 25k terug te betalen, die de NFL hem vorige week oplegde.

Lees ook:Suh Krijgt Stempel En 20k Boete
Lees ook:Dollar Biljet Bezorgt Ocho 20k Boete
Lees ook:Beschermheer Hamdan Komt Niet Opdagen
Lees ook:Profspeler Twittert Tijdens Wedstrijd
Lees ook:Russell krijgt nog 3 miljoen van Raiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.