Coverbox Van Madden 2010 Onthuld

Coverjinxed!

Ik had de makers van Madden 2010 meer empathisch vermogen toebedicht. Na de pensioensaankondiging van John Madden had ik de rotsvaste overtuiging dat de ‘sports anchor’ nog een keer zijn opwachting zou maken op de cover van het gelijknamige spel. Niets blijkt echter minder waard. EA realiseert zich ook dat een cover met een oude spraakwaterval niet sexy is en onthult de coverbox van 2010.

EA heeft hierbij gekozen om een verdediger lijnrecht tegenover een aanvaller te zetten. Dat ze hierbij hebben gekozen voor de beste atleten op de positie mag duidelijk zijn. Troy Polamalu en Larry Fitzgerald staan dan ook head-to-head op de box. Zoals in de laatste Super Bowl. Onderstreept door de mooie titel: “Fight for every yard”.

Wij hebben er weer zin an!

Lees ook:Madden Cover Bijna Fataal Voor Polamalu
Lees ook:Madden Jinx Eist Opnieuw Slachtoffer
Lees ook:New Orleans In 2011 Niet In Super Bowl
Lees ook:Bush Brekebeentje Van De Bay
Lees ook:Ijzeren Gordijn Valt Opnieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.