Cutler Deelt Lakens Met Kristin Cavallari

Babes in Windy City

Quarterback Jay Cutler (niet te verwarren met Stiffler) heeft een nieuwe liefde — en het is niet offensive coordinator Mike Martz.

Kennelijk had de diabeet uit de Windy City al een tijdje een oog op reality soap sterretje Kristin Cavallari, uit de hitserie The Hills. Hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en het fraaie lijf uit te nodigen op een date. En met succes. Al tijdens het preseason mocht Cutler de buit binnenhengelen. Hij ontmoette zelfs al de ouders van Cavallari.

Wie dus dacht dat het louter offensive coordinator Mike Martz was die zo’n puike invloed op het spel van Cutler had, die heeft het mis. De jonge quarterback is tot over z’n oren verliefd. Cutler heeft momenteel de hoogste quarterback rating uit de NFL. De 121.2 punten zijn opgebouwd uit 5 touchdowns en 1 interception en een 10.1 gemiddelde per play. Dat zijn cijfers die bij een succesvolle Mike Martz aanval horen.

Lees ook:Cutler Klaar Voor Mike Martz
Lees ook:Trend: Van Hoofdcoach Naar Coordinator
Lees ook:Cutler Weer Knus Met Cavallari
Lees ook:Warner Geeft Bruikbare Tips Aan Cutler
Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.