25K Boete Voor Schoenboodschap

Schoenboete

Dunta Robinson had afgelopen zondag een duidelijke boodschap voor het ownership van de Houston Texans. Op zijn sportschoenen had hij “Pay Me, Rick” gekrabbeld. Hiermee wilde Robinson bewerkstelligen dat zijn contract opnieuw door het team onder de loep zou worden genomen. Houston was hier allerminst tevreden mee.

Als het daarom nog ooit tot een contract komt, dan mag Robinson meteen 25.000 dollar van zijn nieuwe paycheck aftrekken. Deze boete legden de Texans namelijk op aan de speler. Robinson zag het al aankomen en is er niet verbitterd over. Kennelijk is alles nog steeds pais en vree tussen de cornerback en het team management.

Robinson tekende een week geleden zijn franchise player-contract. Hiermee is hij in ieder geval een jaar verbonden met Houston met een salaris dat gelijk staat aan de top 5 betaalde spelers op zijn positie. Maar Robinson wil een long-term deal… en dat is er nog niet van gekomen.

Robinson kent de waarde van geld. Twee jaar geleden raakte hij ernstig geblesseerd. Met een megacontract wil hij dus ook min of meer zijn carriere afkopen.

Lees ook:Teams Vermijden Zware Tags
Lees ook:Miljoenen Cam Newton In Rook Op
Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:Contract voor “Honey Badger”
Lees ook:Kassa Rinkelt Voor Dockett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.