Manning Vindt Nieuw Onderdak

Peyton Manning heeft een nieuwe thuishaven. Geen zorgen, hij speelt nog gewoon bij de Indianapolis Colts. Maar de onttroonde Super Bowl kampioen heeft een nieuw onderkomen: het Lucas Oil Stadium. Afgelopen nacht speelden de Colts hier tegen de Buffalo Bills. Met Peyton aan de zijlijn in dit stadionnetje van 720 miljoen dollar met 63k zitplaatsen.

Uiteraard zijn de superlatieven weer niet van de lucht. We mogen spreken van een state-of-the-art stadion. Een paar schuifdaken zijn de heftigste feature, al kennen we die in Amsterdam al wat langer. Wellicht hebben de stadionbouwers het kunstje afgekeken bij de Admirals… Net als die andere NFL-stadions met een ‘retractable roof’.

Lees ook:Vertraagde Spelersbus Oranje Betere Jatwerk
Lees ook:Colts-Patriots: Wat Gaat er om in Peyton Manning?
Lees ook:Colts Helemaal Paranoia in Foxboro
Lees ook:Here Come The LA Chargers!
Lees ook:4 Uur Voor Kickoff: De Shuttle In

Eén reactie op “Manning Vindt Nieuw Onderdak

  1. Thomas

    Bij de eerste snap ging de QB van de Colts hard op zijn rug!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.