Slachtoffer Marvin Harrison Zeven Keer Beschoten

Magic Bullet Theory

Vorig jaar was er nogal opzien in de National Football League toen bekend werd dat Marvin Harrison de voornaamste verdachte was in een schietpartij. Het slachtoffer Dwight Dixon werd geraakt in de buurt van de bar ‘Playmakers’ van Harrison… met een pistool dat op zijn naam stond. In de reinste vorm van klassenjustitie besloot het Openbaar Ministerie de receiver niet te vervolgen. Misschien krijgen ze een nieuwe kans. Diezelfde Dwight Dixon werd vandaag namelijk leunend tegen zijn auto aan gevonden. Met zeven kogelgaten in zijn borst.
Dixon is een taaie rakker, maar hij leeft nog wel. Opmerkelijk aan het hele voorval is dat Dixon opnieuw in de nabijheid van de bar ‘Playmakers’ werd beschoten. Is dit:

a) toeval
b) een bewijs dat Dixon gewoon graag in de buurt van ‘Playmakers’ is
c) een teken in de richting van de zachtaardige Harrison

Door de jaren heen heb ik veel NFL-spelers meegemaakt. Klein tipje van de sluier: als er bij die gasten rook is, dan is er meestal een dikke waterpijp in de buurt. Ik kan me dan ook zomaar indenken dat Harrison het loopbaan nachtkaarsje zachtjes ziet uitgaan en dat hij daar erg chagrijnig van is. Je botvieren op de persoon die je het meest dwars zit, kan dan een enorme opluchting zijn.

Dixon had naast de ‘criminal charges’ namelijk ook een ‘civil suit’ lopen tegen Harrison. Een teken dat de eerste schietpartij toch wel echt eens door de Pro Bowl receiver georganiseerd was.

Lees ook:Web Sluit Zich Rond Harrison
Lees ook:“Dirty” Harrison Opeens Een Engeltje
Lees ook:Harrison Betrokken Bij Schietpartij?
Lees ook:Zoontje (2) Aangevallen Door Pitbull
Lees ook:Mark Sanchez Moet Vaker Naar De Grond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.