Jaguars zetten Londen in wachtkamer

Laatste investeringen in Jacksonville?

De Jacksonville Jaguars gaan ruim 40 miljoen Sterling pounds in hun Everbank Field Stadium steken. Een verrassende move van de franchise van wie werd aangenomen dat ze binnen afzienbare tijd zouden verhuizen naar Londen. Investeringen speciaal voor de fans voor een nieuwe stadionscherm en in de fanzone. Een teken dat de ploeg uit Florida door alle berichtgevingen nog meer fans zou verliezen voor de tijd dat ze nog in Jacksonville zitten.

Het lijkt dus een politiek spelletje. Even lief doen naar het huidige publiek en afwachten wanneer de verhuiswagens komen voorrijden. De jaarlijkse wedstrijd in Londen is niet voor niets en lijkt nog steeds een voorbode voor een verhuizing naar Londen. Al kan het ook zijn dat de eigenaren nog altijd hopen op kansen in Los Angeles. De optie van een team in de regio van de tweede grootste TV-markt van het land blijft openstaan. De Jaguars zijn nu een van de weinig teams die regelmatig hun stadion niet leegverkopen.

Lees ook:NFL-owner koopt Fulham van Al-Fayed
Lees ook:London Jaguars nog kwestie van tijd
Lees ook:David Beckham naar de NFL
Lees ook:Roethlisberger Geen Dickhead Meer?
Lees ook:Jacksonville Maakt Gehakt Van Tennessee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.