Berrian Tweet Zet NFL Op Z’n Kop

Vikings

Favre komt niet naar Minnesota. Het is dus aan Sage Rosenfels en Tarvaris Jackson om uit te vechten wie de startende quarterback in 2009 wordt. De eerlijke quarterback-competitie kreeg vandaag echter een opdonder toen een defensive end over het been van Jackson rolde. Jackson verging van de pijn, maar kon op eigen houtje het veld verlaten. Receiver Bernard Berrian dacht een leuke grap uit te halen.

Op zijn Twitter-pagina liet de receiver doorschemeren dat de blessure season-ending was. Pas toen enkele media outlets naar voren kwamen met het nieuwtje, liet Berrian weten dat het een grapje was. Volgens eigen zeggen wilde de receiver een statement maken, dat niet alles dat op Twitter verschijnt ook waarheid is. Een heuse discussie op zijn pagina is losgebarsten.

Over de situatie gesproken: de blessure van Jackson zal hem niet lang genoeg van het veld houden om geen eerlijke quarterback-competitie op te bouwen. Toch denk ik dat de final honours naar Sagenfels gaan. Jackson heeft simpelweg te vaak gefaald, met als uitroepteken zijn teleurstellende optreden in de playoffs vorig jaar. Hiermee liet de atleet in ieder geval zien dat de kwalificatie voor het naseizoen niet aan hem te danken was, maar aan seizoenquarterback Gus Frerotte.

In Minnesota doen ze overigens net alsof de quarterback-battle nog wide-open is.

Lees ook:Sam Bradford Zal Zich NFL Start Lang Heugen
Lees ook:Nieuwe Deals Voor Berrian, Stallworth
Lees ook:Pensioen Voor Randy Moss
Lees ook:Loopbaan Favre Ten Einde?
Lees ook:Vijfde Teletubbie Krijgt Tweede Kans

15 reacties op “Berrian Tweet Zet NFL Op Z’n Kop

  1. Jonny

    l9IF69 Cool lol hey bla bla bla bla

      /   Beantwoorden  / 
  2. Andrei Plugaru

    Sorry for the off topic publish, but I am trying to buy a prom robe for my daughter and wished to get some opinions on the Faviana brand. Do you think she will prefer it?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.