Albert Vermoord Tijdens Laatste Homegame?

Ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik dit verhaal op internet aantrof. De Baltimore Ravens gaan echte raven gebruiken bij hun teamintroductie, om nog meer 'brand world' rond hun evenement te creeren. Tijdens het laatste jaar van de Admirals werd er ook op meer 'brand world' gehamerd. Kanonnen, scheepsslagen. We waren er erg creatief in. Zelfs Albert de Albatros werd bij zijn kladden gegrepen.

Om die ongeluksvogel de nek om te draaien wel te verstaan. Het front office was de koddige kindervriend al een tijdje meer dan zat. Maar toch werd ik met de nek aangekeken, toen ik voorafgaand aan de laatste wedstrijd voorstelde om Albert bij wijze van cliffhanger om te brengen.

Mijn plan was ingenieus en zou gegarandeerd toeschouwers met vraagtekens naar huis sturen. Aan het einde van de wedstrijd zou het Red Bull Air Race team over het stadion vliegen en een show verzorgen. Hierbij zou Albert uit het vliegtuig springen.

Het idee was om een verzwaard leeg pak van Albert naar beneden te gooien, waarbij de illusie werd gewekt dat zijn parachute niet openging. Albert zou afgevoerd worden in een ambulance en de kijkers in een shock achterlaten.

Zoals je begrijpt kreeg mijn zieke geest voor dit plan weinig aanhang. Maar het was wel een perfecte manier om het nieuwe logo en een nieuwe mascotte op een ludieke manier te onthullen tijdens de Kick Off Party van november 2007.

Lees ook:Serveerster Bruut Getackled Door Football Speler
Lees ook:Tennessee Slecht Poolse Verdedigingslinie
Lees ook:Blogger Wenst Jihad Aan Ziggo (Figuurlijk,, eh)
Lees ook:Whatever Happened To… Albert de Albatros
Lees ook:PR Man Valt Dood Van Perstribune

6 reacties op “Albert Vermoord Tijdens Laatste Homegame?

 1. Wilco

  dat was echt ziek geweest, kleine kinderen met trauma’s enzo.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Chris

  Waarschijnlijk had je dan eindelijk airtime gekregen bij de NOS! Had het maar gedaan…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Chris van Hattem

  Een albatros die een parachute nodig heeft om de grond veilig te kunnen bereiken..Perry where was your head at man hahaha Tuurlijk gelooft niemand dat..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marc

  Kan het niet alsnog gebeuren ? Even dat pak regelen en een piper cup…..

    /   Beantwoorden  / 
 5. DrAtomic

  Hahaha, je had in ieder geval alle journaals gehaald. Maarre Albert de nek omdraaien… tisk… tisk… Albert rules!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.