McKinnie Niet in Pro Bowl

Let's see: Pro Bowl or Honey's?...

Bryant McKinnie van de Minnesota Vikings deelt ongetwijfeld mijn mening over de Pro Bowl. De offensive tackle laat het alleen op een iets andere wijze merken. De grote left tackle had na de eerste teammeeting de afgelopen week genoeg gezien en koos eieren voor zijn geld. De volgende drie teamsessies kwam hij niet meer opdraven om zich diep in het nachtleven van Miami te storten. Zijn twitter stond er vol mee, maar de NFL liep er niet warm voor. Hij hoeft zich vanavond niet om te kleden en krijgt zo goed als zeker een acceptgiro van Roger Goodell.

Natuurlijk valt het gedrag van McKinnie niet goed te praten, maar iemand die leeft voor het football geeft uiteraard geen f*ck om een showpartijtje met het B-garnituur. Julius Peppers dacht er waarschijnlijk eerst ook zo over, maar nadat hij een training mistte zonder zich af te melden, kwam hij gisteren gewoon weer opdraven. Either way ik ga vannacht gewoon lekker slapen. WEG MET DE PRO BOWL!!!!

Lees ook:Roger’s zuiveringen krijgen verder vorm
Lees ook:Wat Als Goodell Over De Schreef Gaat?
Lees ook:Haynesworth Geschorst Door Skins
Lees ook:Goodell niet zo ‘Tough’ als Gedacht
Lees ook:Schotwonden Eren en niet Schorsen!

3 reacties op “McKinnie Niet in Pro Bowl

 1. Dennis

  Had eigenlijk wel een liveblogje verwacht over de Pro Bowl, haha!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Maarten vd Broek

  Misschien dat Perry dat wel gewoon doet ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jonathan

  Met zo’n dame aan de arm zou ik me ook niet op een veld me in het zweet werken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.