Bryant Betaalt $54.000 Voor Etentje

Nationale Dinercheque

Toen receiver Dez Bryant tijdens trainingskamp weigerde om de shoulderpads van receiver Roy Williams te dragen, zei laatstgenoemde dat het allemaal in orde was. Zolang de rookie receiver het team een keer mee uit eten zou nemen. Bryant hield zich aan de wijze woorden van Williams. De Cowboys gingen maandag eten op kosten van hun opkomende sterspeler.

Wat Williams echter niet had verteld tegen Bryant was dat hij –naast de aanvallende spelers– ook de verdedigers had uitgenodigd. De avond bij Pappas Bros Steakhouse liep totaal uit de klauwen en toen deze ten einde kwam kreeg Bryant de rekening gepresenteerd: $ 54.000! Bryant kan het gelukkig wel betalen: voorafgaand aan het seizoen tekende hij een contract van 5 jaar, dat hem in ieder geval gegarandeerd 8.5 miljoen dollar opleverde.

Lees ook:Sprookjeshuwelijk Eindigt Na Week
Lees ook:Dez Bryant Geeft Miljoenen Uit
Lees ook:Dez Bryant Niet Indrukwekkend
Lees ook:Hartklep Verplicht Voor Combine
Lees ook:Marshall Denkt Nog Elke Nacht Aan Moord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.