Pensioen Voor Randy Moss

Randy Moss

Een van de grootste smaakmakers uit de NFL van de afgelopen tien seizoenen heeft er de brui aan gegeven. Receiver Randy Moss vond op de free agent markt niet waar hij naar op zoek was – en heeft besloten een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Hiermee komt een verrassend einde aan zijn carriere, die helaas nooit bekroond kon worden met een kampioenschapsring. Vaak kwam hij dichtbij, met Minnesota en met New England. Maar de laatste horde was hem niet gegund, zelfs niet toen hij in zijn meest bewogen jaar ooit (2008 – 23 touchdown catches) een ‘perfect season’ kende in Boston. New York Giants gooide destijds roet in het eten.

Moss is op basis van zijn spelkwaliteiten een gegarandeerde keuze voor de NFL Hall of Fame. Hij is de enige receiver die in drie verschillende seizoenen meer dan 17 touchdown passes wist te vangen en de jongste receiver met 100 touchdown catches achter zijn naam (Moss was toen 29). Het was echter zijn optreden buiten het veld dat zijn loopbaan een zwart randje gaf. Hij was vaak het middelpunt van controverse, reden ook waarom hij vorig seizoen nog abrupt werd ontslagen bij de Patriots en bij zijn latere team, Minnesota.

Blijft Moss weg? Laat er geen twijfel over bestaan dat het vuur bij hem nog altijd brandt. Maar dan wel in een constructie waar hij tenminste de kans heeft een kampioenschapsring binnen te slepen. Philadelphia als DeSean Jackson zijn holdout doorzet? Wellicht. Maar het liefst keert de luchtacrobaat terug naar New England, waar hij een gouden periode kende.

Lees ook:UPDATE: Randy Moss Naar De Vikings
Lees ook:Moss Naar Vikings Een Succes
Lees ook:Randy Moss Een Free Agent Soldaat
Lees ook:Martz Gelooft In Bear Receiver
Lees ook:Opnieuw Record Voor Favre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.