Snelle Start Rookie Headcoaches

Titans

Vijf headcoaches in de National Football League zijn voortvarend begonnen aan het nieuwe seizoen.

Jim Harbaugh (49ers), Mike Munchak (Titans), Pat Shurmur (Browns), Hue Jackson (Raiders) en Jason Garrett (Cowboys coach die niet echt meetelt, omdat hij vorig jaar al interim coach was) zijn het seizoen met een 2-1 record begonnen.

Dit weekend kan echter zomaar een slachtveld aanrichten onder de Class of 2011. De Cleveland Browns mogen onderling uitmaken met de Tennessee Titans welke hoofdcoach zijn record naar 3-1 rekt, terwijl de Niners (tegen Philadelphia), de Raiders (tegen New England) en de Cowboys (tegen Detroit) allemaal tegen opponenten aantreden die op papier beter zijn.

Lees ook:Krachtsverhoudingen NFL Verpest
Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Indianapolis Liet Tennessee Winnen
Lees ook:Geheimzinnige Functie Bart Andrus
Lees ook:The Toughest Job: Castreren Met Tanden, Streaken Met Broekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.