Palmer Herenigt Met Ster Receiver

Housh-housh

Oakland Raiders quarterback Carson Palmer mag deze week tijdens de training in de ogen kijken van een oud-teamgenoot. En die teamgenoot is niet Terrell Owens.

De Raiders organisatie ontweek afgelopen week vragen over de komst van superster Terrell Owens naar Oakland. Oakland werd als een van de weinige teams genoemd, die interesse zouden hebben in de ster. In plaats hiervan contracteerde de Silver & Black receiver T.J. Houshmanzadeh. Houshmanzadeh en Palmer hebben een plezierige geschiedenis achter de rug bij Cincinnati Bengals. De wide out liep vijf seizoenen rond in de teamkleuren van Cincy en ving in die periode gemiddeld 89 ballen per seizoen.

Het nieuws is niet opzienbarend. In combi met Chad “Johnson” Ochocinco behoorden de receivers van de Bengals destijds tot de top in de NFL.Hoofdcoach Hue Jackson was gedurende deze hoogtijdagen de receiver coach van Cincinnati.

Lees ook:Flamboyante Ster Schrijft Brief Aan Fans
Lees ook:Twitter Problemen Voor T.O.
Lees ook:Batman: Cincinnati Of St Louis
Lees ook:Buffalo Bills Tonen Karakter
Lees ook:Monsterdag Van T.O. Vergalt

12 reacties op “Palmer Herenigt Met Ster Receiver

 1. Dennis

  Deze deal is al beklonken volgens Silver & Black Pride, slechte deal laatste jaren heeft die niks gepresteerd bij de Seahwaks en de Ravens.
  Dus ik zeg oprotten whoisyourfuckinmother!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wilco

  Herm Edwards vond het anders wel een aardig idee. Palmer kent hem en hij kan de korte underneath route voor zijn rekening nemen en is blockend redelijk goed. Merendeel van Raiderz zijn toch vertical speed people…denk dat kwa type speler wel een aardig idee is alleen of dit de juiste speler is weer ik niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Ik laat me graag verrassen, maar ik denk dat die niet van toegevoegde waarde is.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Wilco

  Trouwens Perry weet jij of ik via jouw, USA sports of ESPN America oude wedstrijden kan opvragen? Ik ben al tijden op zoek naar de wedstrijd Washington – Green Bay van 10/14 2007, maar dloaden is onmogelijk.

  De wedstrijd heb ik destijds wel live gezien, maar ik zou hem graag voor educatieve reden in mijn bezit hebben…die wedstrijd geeft in principe de blauwdruk voor het spelen van de FS positie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thomas

   Ik wil ook wel even zoeken, maar dan wil ik graag van jou weten, Wilco, wat er zo bijzonder is aan het spel van de free safety in deze game. Gaat het hierbij om Sean Taylor trouwens?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dennis

    R.I.P.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Wilco

    In die wedstrijd laat Sean Taylor zien hoe je vanaf het midden van het veld je de QB kan lezen en daar dan op kan anticiperen. Hij had die wedstrijd zo 4 picks kunnen pakken i.p.v. 2.

    Zo zit er bijv. een INT in waarbij een WR wideopen is wanneer Brett Farve the read maakt, maar tegen de tijd dat zijn arm echt in beweging komt zet ST een sprint in waarmee hij die play omzet in een INT.

    De hele wedstrijd lang heeft hij bijna eerder door wat Brett Farve gaat doen dan Farve zelf. Als je die wedstrijd begrijpt dan snap je dat je mensen in princiepe open kan laten komen, zolang hij maar binnen een bepaalde straal blijft. Deze wedstrijd laat dat kwa techniek echt perfect zien.

      /   Beantwoorden  / 
 4. FREDmirals

  Misschien kan pontel,als dat nog bestaat nog wat voor je betekenen ,en ik zal ff in mijn eigen archief spitten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wilco

   Die schijnen geen NFL meer te mogen verkopen, zal wel een rechten kwestie zijn…daar ben ik momenteel nog aan het achterkomen.

   Opzich kan ik de wedstrijd wel gewoon opvragen, maar die verzendkosten zijn ook niet mals.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Thomas

  Oh en Charles Woodson natuurlijk :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Dat is een corner gozer ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Thomas

    Ohja, is ook zo. Speelt ook wel rover, maar inderdaad een corner. Foutje

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.