London Jaguars nog kwestie van tijd

Sneu voor de Jaguars van het zonnige Florida naar het regenachtige Londen.

De NFL heeft nog dit decennium een NFL team in Londen. Komend seizoen worden voor het eerst twee NFL-wedstrijden in de Engelse hoofdstad gespeeld. Volgens Roger Goodell worden dit er snel drie. De Jacksonville Jaguars zouden dan twee van hun acht thuiswedstrijden afwerken in het Verenigd Koninkrijk. Niet persé op Wembley overigens.

De voetbalclubs in Engeland hebben hun stadions dusdanig gemoderniseerd dat niet alleen Wembley meer hoeft te dienen als speelplaats van de NFL. Het doet bijna denken aan de NFL Europe dagen toen de NFL haar speelsteden koos op basis van grote stadions.

De Jacksonville Jaguars hebben al jaren grote problemen om hun stadion uit te verkopen. Ze waren voor de komende jaren al vastgelegd om vast één van hun thuiswedstrijden in Londen te spelen. Volgens Goodell moeten het er snel twee worden en het liefst zo snel mogelijk permanent. Het moet een prachtig gezicht worden acht wedstrijden van de London Jaguars in de zeikende regen.

Na de afgelopen jaren een wedstrijd in Londen te spelen, worden dit er nu al twee. Twee wedstrijden die nu al uitverkocht zijn. Net zoals de Toppers dan steeds een extra concert plannen in de ArenA, gaat Goodell verder met het uitbreiden van de wedstrijden. Een puntje dat de baas van de NFL steeds vergeet is dat de wedstrijden nu een assorti van NFL-fans trekken van alle 32 teams. Stadions vullen met fans van één team zal op termijn een stuk lastiger zijn.

Lees ook:NFL-owner koopt Fulham van Al-Fayed
Lees ook:Jaguars zetten Londen in wachtkamer
Lees ook:David Beckham naar de NFL
Lees ook:Jacksonville Maakt Gehakt Van Tennessee
Lees ook:Afpersing Fans Jaguars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.