Amerikanen vrezen verhuizing naar Londen

Geen Londen voor veel spelers.

De NFL kan niet wachten tot een team verhuist naar Engeland. De spelers staan minder te trappelen voor een permanent avontuur in Londen. De offensive tackle van de Cincinnati Bengals, Andre Whitworth, gaat zelfs zover dat hij zijn shoulderpads aan de wilgen zou hangen als het voor hem ooit zover zou komen. En hij stelt niet de enige te zijn.

Whitworth is de spelers-vertegenwoordiger van de Bengals in de NFL spelersraad (NFLPA). Een positie waarom wordt aangenomen dat zijn mening die van veel spelers vertegenwoordigt. Whitworth zijn statement was helder: “Als ik naar Londen moet, hoop ik dat ik genoeg geld gespaard heb om te stoppen.” En dit is geen eenmansactie. Zijn mening werd breed uitgemeten op de teamwebsite van de Bengals. We hoeven niet te verwachten de London Bengals ooit in het leven worden geroepen…

Lees ook:Jaguars zetten Londen in wachtkamer
Lees ook:De shock van Lindy’s
Lees ook:Lockout Voor 50% Opgeheven
Lees ook:You Better Be Favre-tastic!
Lees ook:NFL-owner koopt Fulham van Al-Fayed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.