David Beckham naar de NFL

Beckham zal goed staan op een Jaguars shirtje…

De geruchten worden steeds hardnekkiger dat David Beckham zijn loopbaan gaat voortzetten in de NFL. Als kicker zou hij de driepunters binnen moeten gaan schieten. Bij welk team is niet bekend, maar kijk niet raar op als hij bij de Jacksonville Jaguars in de selectie gaat verschijnen. Dit team wordt primair gelinkt als franchise die naar Londen gaat verhuizen. Voordat het zover is speelt dit team jaarlijkse thuiswedstrijden in Engeland en David Beckham zou hierbij de ultieme PR-tool zijn. Je hoeft geen ondernemer te zijn om te snappen dat de shirtjes met Beckham achterop als warme broodjes over de toonbank zullen gaan.

Beckham (38 jaar) hing onlangs zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Hij sloot af bij Paris St. Germain, maar speelde daarvoor bij LA Galaxy. Hij heeft dus al een duidelijke link naar de VS. Voor de NFL is hij dus het perfecte middel om American Football buiten de VS populair te maken. Een bekend recept overigens dat al in de NFLEurope werd gebruikt. Menig oud-voetballer trapte de ballen tussen de palen door en groeide uit tot lokale held. Zo zag je in het publiek bij de Amsterdam Admirals bijna alleen maar nummers 14 staan. Hét nummer van Silvio Diliberto. De Nederlandse troef van het Nederlandse team die uitgroeide tot de topscoorder aller tijden in Amsterdam.

De Engelse voetbalheld zal nog wel wat trainingen moeten ondergaan. Een ovale bal schijnt toch wat meer techniek te vergen dan een ronde versie.

Lees ook:Jacksonville Denkt Aan Heilige Maagd
Lees ook:Speler Mag Eigen ‘Hyves’ Niet Zelf Invullen
Lees ook:Jacksonville Shockeert Indianapolis
Lees ook:Verwoestende Orkaan In Jacksonville
Lees ook:Mondiale Expansie Voor US League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.