Eerste Kledingpakket Gibran Hamdan Binnen

Massaal reageerden jullie op de oproep om Gibran Hamdan in Admirals-kleding te kleden voor de winter. Jammer genoeg heeft de Hoofddorpse postbode mijn huis pas 1 keertje weten te vinden. Vandaag 25 juni ontving ik uit handen van TNT het eerste Gibran Hamdan kledingpakket van een welwillende fan. Daarin een sjaal (hoe toepasselijk) en een cap met handtekening. Oproep aan medefans: nu niet massaal nog meer sjaals opsturen, anders kunnen we straks de hele Buffalo Bills selectie kleden.

Lees ook:Hamdan Met Een Voet In Toronto
Lees ook:Mooie Avond Voor Admirals QBs
Lees ook:Gibran Hamdan Eregast ESPN America Launch Party?
Lees ook:Kan Hamdan “Terrible” Owens Temmen?
Lees ook:Michael Vick Naar Buffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.