Vier Ton Nodig Voor ArenA Exhibition Game

Ik weet niet of jullie erg aan jullie spaarvarkens zijn gehecht, maar het wordt tijd om met de Sledge Hammer te keer te gaan en wat poen deze kant op te doneren. Volgens ingewijden kost het namelijk zo'n vierhonderd duizend euro om break-even te draaien op het binnenhalen van een ArenA Football oefenwedstrijdje.

Nu leert een simpel rekensommetje mij dat dat toch wel haalbaar moet zijn. Met de gemiddelden van een Admirals-wedstrijd in mijn achterhoofd, moet het te doen zijn om zo'n 150 duizend euro aan ticket revenu binnen te halen. De overige 250 duizend euro bestaat dan uit een te verwaarlozen percentage op concession stands, een te verwaarlozen percentage op merchandise en een hele grote pot met gewillige sponsors.

Mijn idee: wat nu als we met z'n allen aandeelhouder worden van de game. Zoals in Green Bay. Dat kost je dan -gebaseerd op de maximum capaciteit van de nieuw te bouwen Amsterdam Dome- ongeveer 27 euro.

Voorinschrijvingen via 'Reacties', .

Lees ook:Help Mee Aan Reebok Merchandise Tsunami!
Lees ook:Hard Rock Host Super Bowl Party
Lees ook:Blogger Verwijdert Rits Van Lippen
Lees ook:AFBN Weer Op Zoek Naar Voorzitter
Lees ook:ESPN Sluit Aan Bij Super Bowl Party

14 reacties op “Vier Ton Nodig Voor ArenA Exhibition Game

 1. cart24

  Check!

  Ik investeer wel in 5 plaatsen

  nog maar 14995 plaatsen te gaan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Arjan

  27 euro is geen geld. Count me in! :D

  4 ton moet toch haalbaar zijn met sponsors?

    /   Beantwoorden  / 
 3. DrAtomic

  Doe mij maar 10 aandelen dan voor 270,- :)

  Maarre 4 ton moet kunnen op kaart verkoop alleen al; 10000 betalende bezoekers met een gemiddelde prijs van 40,- per kaartje en van 20 naar 60 euro afhanklijk van plaatsen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. [email protected]

  27 euro? Hmm…Dat is volgens mij meer dan of gelijk aan een Admirals game en toen hadden we echt Football.

  Ah hell…count me in!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Sik

  Dat systeem zoals nog steeds in GB gehanteerd wordt, is toch nog een van de mooiste uit misschien wel de hele sport. Hoe betrek je iemand bij het team? Juist, maak hem er een onderdeel van!

  Als het zo in NL geregeld kan worden zeg ik: Count me in!

  PS. Denken jullie er vast aan bij de aandeelhoudersvergadering je toeter thuis te laten! ;)

    /   Beantwoorden  / 
 6. DrAtomic

  Watttttt mag er niet getoeterd worden op aandeelhouders vergaderingen? :o P

    /   Beantwoorden  / 
 7. Jeast

  count me in! :D

    /   Beantwoorden  / 
 8. Waldemar Schut

  27 euro is gezien de prijzen in de entertainment wereld optimistisch laag, ik durf te zeggen dat de werkelijke prijs voor een bezoek aan een AFL wedstrijd in Nederland veel hoger zal gaan uitvallen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. MCHolland

  Lijkt me prima mag van mij ook 30 eurie worden. We stoken het vuurtje indien nodig wel op via The Orange Army. Als ik de email adressen uit onze database omsla naar kaarten is de boel nu al uitverkocht.

  Weet nog wel een goede sponsor MultiCards.

  MCH

    /   Beantwoorden  / 
 10. staartje

  Orange Army? Leeft dat nog? Die website wordt lekker bijgehouden en ook hun forum is doods. Laat me niet lachen….

    /   Beantwoorden  / 
 11. MCHolland

  ?????

  Daar gaat dit topic niet over. Neem eens contact met mij op. Forum naam MCHolland stuur een pm en vertel.

    /   Beantwoorden  / 
 12. anti orange army

  O, ben benieuwd of ik straks gespamd ga worden.
  Als ik de email adressen uit onze database omsla naar kaarten is de boel nu al uitverkocht.

  Ben benieuwd, heb me ooit opgegeven ervoor, maar als ik door welk ander bedrijf dan ook een e-mail krijg, bestaat de site niet meer.

    /   Beantwoorden  / 
 13. affan

  “anti orange army” Jou bijdrage klinkt niet als heel constructief. Als jij je hebt opgegeven ooit dan neem ik aan dat je ook graag ziet dat AF weer terug komt in NL en op dit moment in welke vorm dan ook (en dan bedoel ik prof natuurlijk).

  Dus als de orange army daar een bijdrage aan kan leveren lijkt me dat alleen maar positief toch? heb je je adres niet voor niets opgegeven.

  Misschien snap ik jou commentaar niet helmaal maar dat gaat bij je naam al verkeerd maar goed dat is persoonlijk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.