Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

In beide wedstrijden speelt niet mijn favoriete team. Daarnaast heb ik al twee keer eerder een wedstrijd gezien van de 49ers, overigens allebei buiten San Francisco. Beide stadions zijn dus nieuw voor me. Qua hoog geklasseerde teams is de wedstrijd in ‘Cisco’ het mooiste, gebasseerd op de playoffs van vorig jaar. Echter het fanimperium van de Raiders zou ik ook graag van dichtbij meemaken. Zeker tegen een aartsrivaal als de Chargers aldaar. Ik neig zelfs naar dit laatste affiche, maar sta open voor uw aller feedback.

Iemand nog advies wat betreft kaartjes in het stadion? Waar moet ik zeker niet gaan zitten?

En last but not least. Hoe kan ik mijn eega ervan overtuigen dat het de moeite loont om ook nog 7 uur in de auto te zitten om de wedstrijd te gaan bekijken van de Arizona Cardinals tegen de Seattle Seahawks? Tot op heden lukt het me nog niet, mits ik niet alleen wil terugvliegen straks.

Lees ook:UPDATE: Zelfmoordpoging Chargers Voltrokken
Lees ook:Toch Nog Admirals vs. Galaxy
Lees ook:San Francisco Zet Serie Van Sprongetjes In
Lees ook:Krachtsverhoudingen NFL Verpest
Lees ook:Super Bowl In New York Op Glad Ijs

6 reacties op “Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

 1. Dennis

  Black hole natuurlijk, Raiders vs Chargers is een van de betere rivalries in de NFL!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Maarten van den Broek

  Bedankt Dennis! Weet jij toevallig ook waarom de kaartjes van de Raiders nog niet in de verkoop zijn en bij de 49ers wel?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dennis

  Sorry, geen idee. Idd laat, neem aan dat ze snel in de verkoop gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Perry Hendriks

  Black Hole tegen Chargers. Zeker weten. Maak je borst maar nat voor een latino party! Denk dat kaartjes voir jongens zoals jij niet te koop zijn. Uit veiligheid.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dennis

  Jij weet de verhoudingen wie zit nou te wachten op de Niners tegen de Texans :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.