Steelers Missen “The Bus”

All aboard

Hoofdcoach Mike Tomlin had zijn spelers op de laatste dag van trainingskamp mooi tuk. Tomlin haalde een practical joke uit met zijn spelers, waarvan ik denk dat weinig spelers het konden waarderen. De Pittsburgh Steelers hoofdcoach kan de schuldvraag echter makkelijk weerleggen. Meesterbrein achter de grap was namelijk kicker Jeff Reed. Lees snel wat er is gebeurd.

Jeff Reed had een aantal touringcar bussen besteld en voorafgaand aan de training voor laten rijden. Gejuich alom, want in het verleden betekende dit ‘dolle pret’. Onder de voormalig coach Bill Cowher luidde dit namelijk een teamuitje op de laatste dag van trainingskamp in. Bowlen of film kijken, in plaats van zwetend op een footballveld.

Tot teleurstelling van de selectie begon de training echter gewoon en reden de bussen na verloop van tijd weer weg. Beteuterde gezichten. Tomlin gebruikte het als motivatie voor de volgende game: “Soms heeft het een erg positief effect als mensen tot op het bot teleurgesteld zijn”.

De geintjes van de kicker beginnen overigens de selectie behoorlijk de keel uit te hangen. Eerder al haalde de ballentrapper een grap uit tussen Ben Roethlisberger en de receptioniste van een casino.

(Grapje…)

Lees ook:De Persconferentie Die Jeff Reed Nekte
Lees ook:Spelers Staken Na Verscherpte Regels?
Lees ook:Big Ben Wordt Gechanteerd
Lees ook:Kitna Haalt Grap Uit Met Backup
Lees ook:Redskin Wordt Verwijderd Van Eagles Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.