Illegale Reviewtechnieken van Refs

Voor mijn gevoel liggen de Referee’s dit jaar meer onder vuur dan andere jaren. Volgens mij voelen ze dit zelf ook wel aan, want met kunstgrepen proberen ze zich nu staande te houden. Tenminste dat beweert Torry Holt. De ballenvanger uit St. Louis,  die ooit vaste klant was in de Pro Bowl, zegt dat de ref hem pass interference aansmeerde nadat hij dit op het grote scherm in het stadion had teruggekeken. Slim bedacht van de ‘zebra’ als je mij vraagt.

Toch geloof ik hier geen snars van. Torry steekt niet onder stoelen of banken dat er van interference geen sprake was. Je proeft aan alles hier de frustratie dat hij bezig is aan zijn slechtste seizoen in zijn carrière en dat hij het niet kan verkroppen dat zijn fijnste catch van deze wedstrijd teniet werd gedaan. Ik weet niet hoe snel de replay is in stadions, maar volgens mij hadden de Rams allang een nieuwe aanval kunnen starten voordat de scheidsrechter zijn vlaggetje kon trekken.

Als ik dit soort geneuzel lees, begrijp ik opeens beter waarom ze bij voetbalwedstrijden nooit buitenspel-acties of grove overtredingen herhalen. Voor je het weet heb je een kemphanenfestival in handen.

Lees ook:Scheidsrechters in NFL HD Ready
Lees ook:London Jaguars nog kwestie van tijd
Lees ook:Torry Holt Naar de Bears?
Lees ook:Laatste Playoff NY-SF Was Thriller
Lees ook:Van Blunder tot Legende

Eén reactie op “Illegale Reviewtechnieken van Refs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.