Broncos’ Kicker Betrokken Bij Jihad

Barbie JihadKickers hebben echt te veel tijd om handen. Tijdens de training kloten ze maar wat aan en tijdens de wedstrijd mogen ze af en toe opdraven voor de game winning kick. Zo ook Denver Broncos kicker Jason Elam. Elam verveelde zich zo erg, dat hij een boek van 350 pagina's heeft geschreven: Monday Night Jihad.

Ik weet niet hoe ik dit moet brengen zonder te lachen, maar het boek gaat over een gevecht tussen het Christendom en de Islam. Klinkt erg zwaar voor iemand die gedroogd varkensvlees voor een miljoenensalaris tussen een omgekeerde stemvork trapt. Maar wacht… er zit een kern van authenticiteit.

Elam kent mensen. Piloten, mensen van de geheime dienst, militairen. Oh, en hij was afgelopen zomer op de Gazastrook, waar hij betrokken raakte bij een shootout. Heavy shit. Kijk maar naar de volgende quote:

"If Osama bin Laden himself were to pick up this book and read it, I'd want him to say, 'Yeah, that's why I do what I do. That's how I justify, how I reconcile, that's what I believe.'

Kickers rare jongens? Zeker te weten. Het boek ligt vanaf januari in de winkel. De drukkerij is overtuigd van het succes, want Elam mag ook al een tweede titel uitbrengen.

Lees ook:Topspeler Veroordeelt Dood Osama bin Laden
Lees ook:Laatste Elway-ploeggenoot Stort in
Lees ook:Brees Zorgt Voor File Bij Boeklancering
Lees ook:Grove Toename In Lange Fieldgoal
Lees ook:Amsterdam Sjanst Opnieuw met NFLE

Eén reactie op “Broncos’ Kicker Betrokken Bij Jihad

  1. JB

    Rare jongens die kickers…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.