Gibran Hamdan Eregast ESPN America Launch Party?

Sultan of Seattle

Sultan of Seattle

Ik ben -denk ik- per ongeluk achter een van de Mystery Guests gekomen, die 1 februari zijn opwachting maakt tijdens de ESPN AMERICA LAUNCH PARTY. Als reactie op een mail aan quarterback halfgod Gibran Hamdan (over merchandise), kreeg ik namelijk als reactie: “I will pick up the stuff myself when I’m over there in February”. En zeg zelf: dat is een ietwat rare statement voor iemand die niet in Nederland woont.

So, what to make of this?

De laatste keer dat Gibran in Nederland was, was tevens de dag dat de telg van Admirals GM Stefaan Eskes werd geboren. Als ik me niet vergis vertrok Gibran een dag voor Koninginnedag 2006 naar de States, om nooit meer terug te keren. Het was dus eigenlijk een afscheid met een open einde.

Eigenlijk had ik de hoop al verloren dat Gibran Hamdan dit jaar aanwezig zou zijn. Het ging zo goed met de Buffalo Bills. Gelukkig zit de klad er sinds een maand in en zijn de Buffalo Bills vrij tijdens de Playoffs. Genoeg ruimte voor Gibran om special guest te zijn op 1 februari.

Al verwacht ik dat noch de Super Bowl Party group, noch ESPN dit verhaal snel gaat bevestigen. Laten we de primeur dus voorlopig nog even een geruchtje houden.

Lees ook:Gibran Hamdan Naar Europa
Lees ook:Gibran Hamdan Al In Nederland?
Lees ook:Mooie Avond Voor Admirals QBs
Lees ook:Hamdan Viert Verjaardag in Venetie
Lees ook:Weer Twee (+1) Voor ESPN America?

3 reacties op “Gibran Hamdan Eregast ESPN America Launch Party?

  1. affan

    Ik vind het een mooie primeur jammer alleen dat niemand een harde toezegging kan doen… maar goed Perry we volgen jou gewoon weer met je theorien dit is er eentje waar ik graag aan mee doe :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Amsterdammertje

    “Al verwacht ik dat noch de Super Bowl Party group, noch ESPN dit verhaal snel gaat bevestigen. Laten we de primeur dus voorlopig nog even een geruchtje houden.”

    idd ik lees er niks over terug op de website van SuperBowlParty.nl. We wachten dus maar af. Zou wel erugh leuk zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. dratomic

    Wahahaha ik mag denk ik niet meer gokken Perry? :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.