De Vervanger Van Kurt Warner

Warners Wijf

Warner's Wijf

Toen ik vanmiddag op wanstaltige wijze met de San Francisco 49ers werd uitgeschakeld in de Wildcard Playoffs ronde (Madden10, tegen Arizona Cardinals), kreeg ik opeens een ingeving. Alhoewel Matt Leinart op de X-Box namelijk niet zuinig was met touchdown-passes (7) is het een publiek geheim dat ze bij de Cards niet echt op hem staan te springen.

Matt Leinart moet zich bewijzen, nu Kurt Warner zijn pensioenplannen definitief heeft ondertekend. Dat Arizona echter achter de coulissen aan het scramblen zijn voor een nieuwe basisspeler is pijnlijk, maar ook wel een beetje de schuld van Leinart zelf. Sinds zijn entree in de National Football League haalde hij vooral de kranten door zijn nachtelijke uitjes… en door zelf als een natte krant te spelen.

Zou Shaun Hill een optie zijn voor Arizona, drong het opeens tot me door? Ik heb een aantal dagen met Hill doorgebracht en het feit dat hij nooit passievol over de 49ers heeft gepraat, moet welhaast een teken aan de wand zijn. Hill (30) wil spelen en kan ook spelen… en vooral de Arizona Cardinals hebben dat ook in de praktijk meegemaakt. Het contract van Hill duurt nog minstens een jaar. Maar wellicht dat een van de twee partijen het nodig vindt om wat losweektechnieken er op los te laten. Vergeet niet dat het immers Kurt Warner was die vorig jaar op audientie ging bij de 49ers, toen de Cards niet over de brug kwamen met zijn contract.

Natuurlijk is dit bovenstaande scenario ook een beetje ‘uit liefde voor’. Hoe mooi zou het zijn als Arizona eerst de finale haalt met de Admirals quarterback uit 1998 — om vervolgens de Super Bowl te halen met de man die vijf jaar na hem kwam.

Lees ook:Warner Bankzitter in Pre-Season
Lees ook:Protegee Kurt Warner Klaar In Arizona?
Lees ook:Kurt ‘Turnover’ Warner Terug Bij Af
Lees ook:Warner Opnieuw Starter in Arizona
Lees ook:Warner Praat Met God… Speelt Football in ’09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.