Anquan Boldin Is Beschikbaar

Boldin

Boldin

Ik heb een kleine mooie nugget voor de Baltimore Ravens: Arizona wide receiver Anquan Boldin is beschikbaar. De Arizona Cardinals hebben vandaag tijdens de Combine toegegeven dat ze deals aangaande de sterspeler serieus overwegen. Hiermee lijkt het laatste sprankje hoop weg dat de Cards volgend jaar nog om de Playoffs spelen (maar dat was het eigenlijk al toen Kurt Warner met pensioen ging).

Alhoewel het niet zo’n haast zal lopen, want volgens ingewijden willen de Cardinals minstens een second-rounder en een ruilspeler terug hebben voor hun receiver. Ariozna speelt het spelletje goed mee, omdat Larry Fitzgerald en Steve Breaston vorig jaar lieten zien uitstekend zonder Boldin te kunnen. De aanval leed er in ieder geval niet onder.

Ik beschouw de Baltimore Ravens even als een leuke eindbestemming voor Boldin — maar volgens mijĀ is ook Chicago Bears een potentiele landing spot.

Lees ook:Cards Willen 1 + 3 Voor Boldin
Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:Fitz’ helpt Q!
Lees ook:Fitzgerald Verwacht Weer Playoffs
Lees ook:Boldin Snelst Van Iedereen Naar 600

9 reacties op “Anquan Boldin Is Beschikbaar

  1. Wilco

    Is elke speler niet beschikbaar voor een bepaalde prijs? Net als bijna alles in het leven.
    Second rounder vindt ik redelijk…maar ik zou het er niet voor geven. Hij is goed maar geen game changer.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry

    En brengt me toch ook een beetje bij de Cleveland Browns. Die gasten hebben veel picks opgebouwd met de Draft van vorig jaar. Die kunnen er vast wel een paar missen.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      VP Holmgren en GM Heckert moeten eerst een longterm deal closen met alleskunner Cribbs. Vervolgens moeten ze beslissen of ze in Quinn hun franchise QB zien. Zo niet, dan moeten ze hem traden. En eigenlijk moeten ze nu al weten wie de opvolger van ‘The Coach Formerly Known As Manginius’ wordt. Of wie ze in ieder geval daarvoor willen targeten. Dat moet sowieso iemand zijn die West Coast filsofie aanhangt (Gruden?). Pas als deze kwesties afgehandeld zijn, kunnen ze hun strategie voor de aankomende draft/free agency verder inkleuren.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Hoezo Cleveland krijgt volgend jaar toch LeBron :P (aflopend contract), das niet een slechte WR lijkt mij.

      /   Beantwoorden  / 
    1. DENNIS

      hey ik ben van de spijkenissen scouts vind het zwaar kloote dat de westijd niet door gaat volgende keer beter ik heb in de nfl gespeeld bij de baltomore ravens ik ben een corner ben er heel lang tussen uit geweest wegen een scheur in me heup toen woog ik 68 kilo
      en ik ben weer terug in nederland en weeg nu 90kilo maar ja het is maar weer afvalle geblazen groetjes dennis uit rotterdam

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry

        Een Nederlandse corner? Bij de Baltimore Ravens? Dude… you need a PR guy — waarom heeft niemand in Nederland van je gehoord? Of was het inderdaad Baltomore?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          Haha! En ik wordt dan zijn zaakwaarnemer Perry! By the way, ken je de film ‘Scanners’ (1981), een andere horror-klassieker? Persoonlijk had ik die foto gebruikt voor deze topic. Maar deze kan ermee door…

            /   Beantwoorden  / 
      2. @dennis

        hahahaha een nfl corner van 68 kilo grap

        typisch verhaaltje van een rookie in nederland die denkt
        dat hij als enige wat weet van football en nfl

          /   Beantwoorden  / 
    2. Marc

      Hij lijkt me meer een Tight End Wilco!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.