Cardinals Storten Als Kaartenhuis In Elkaar

Kaartenhuis

Kaartenhuis

Er is weinig over van de Arizona Cardinals die in 2008 en 2009 de NFL verrasten met sprankelend aanvallend football. Kurt Warner is onlangs met pensioen gegaan en nu heeft ook receiver Anquan Boldin de woestijn verlaten. Boldin werd -samen met een fifth round draft pick in 2010- geruild tegen 2 draft picks. De Ravens waren serieus genoeg om het contract van de geniale wide out te herstructureren. De voormalige sparring partner van Larry Fitzgerald gaat 28 miljoen dollar verdienen over vier jaar.

De move geeft quarterback Joe Flacco eindelijk een legitiem doelwit en een receiver die ook naar Ravens-mould kan presteren. Boldin heeft sinds de start van zijn loopbaan twee seizoenen met meer dan 100 vangballen op naam staan. Ook mocht hij sinds 2005 nooit minder dan 71 ballen ontvangen. Ik denk dat Boldin een voortreffelijke manier is om Joe Flacco een glansrijke Hall of Fame loopbaan te bezorgen — alhoewel het hierbij nog belangrijk is wie er aan de andere kant van Boldin oplijnt. Receiver Derrick Mason is een restricted free agent en kan dus in potentie nog vertrekken.

Net voordat de deal rond kwam, werd ook bekend dat de Cardinals linebacker Karlos Dansby zijn kwijtgeraakt. Dansby tekende het meest lucratieve contract ooit voor een linebacker en komt in 2010 uit voor de Miami Dolphins. De pennestreek van Dansby was in ieder geval al gegarandeerd 22 miljoen dollar waard. Over de totale periode van het contract kan hij 43 miljoen dollar opmaken.

Ook safety Antrel Rolle is weg. Rolle kreeg zijn voet binnen de deur bij de New York Giants, waar hij de komende vijf seizoenen bijna 37 miljoen kan opstrijken. 15 miljoen is hierbij gegarandeerd.

Lees ook:Hoe de Jets de Cardinals naaiden…
Lees ook:Hall Of Fame Maakt Hold-Outs Week
Lees ook:Boldin Snelst Van Iedereen Naar 600
Lees ook:Miljoenen Cam Newton In Rook Op
Lees ook:Elvis Is Springlevend, Woont In Denver

12 reacties op “Cardinals Storten Als Kaartenhuis In Elkaar

  1. Wilco

    Hmmm, mooi voorbeeld van prijs stijging door weinig aanbod maar veel vraag. Na mijn mening zijn de contracten voor Dansby, Pepers, Weaver en Robinson veel te hoog…in die van Rolle kan ik nog wel komen, maar die andere :/.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Agree! Van Dansby (snel, goede tackler, leiderstype en onder de 30), Peppers (de best beschikbare DE op het moment) en zelfs Weaver (presteerde veel beter dan iedereen had verwacht en maakt gebruik van het vetrek van Westbrook) begrijp ik wel. Maar Nate Robinson? Elf miljoen guaranteed?!? Moet toch ff bellen met zijn agent! Knap staaltje onderhandelen…Groet! Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Net op tijd: ik bedoel natuurlijk Nate Burleson beste footbaholics!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Onruststoker Nate Robinson verdient z’n centjes bij de Celtics!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Marc

            Kan goed dunken…

              /  
    2. Marc

      Is Aaron Kampman (nog) een optie voor de Skins nu ze duidelijk niet gaan voor Peppers? Of past hij beter in Seattle? Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wilco

        Wij spelen dit seizoen een 3-4D#……Kampman wil terug na een 4-3 DE, dus die komt nie. Wel zijn er sterke geruchten dat Kemoeatu of Williams na D.C. komt voor de NT positie, Willie Parker komt ook op visite….alleen daar zou ik niet te veel achter zoeken met Shanahan als coach.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Larry Foote is ook op weg naar de Skins!

            /   Beantwoorden  / 
        2. Marc

          Oké, jullie gaan dus definitief voor een 34 defense. Dan is Kampman idd geen goede fit. Anyway, tot nu is het vrij rustig in DC. Alles in orde daar? Free agency is toch altijd het hoogtepunt van jullie seizoen? Misschien dat Shanahan eigenaar Snyder eindelijk ervan heeft overtuigd dat ‘building through the draft’ best te proberen valt. ‘Cause if you try sometime, you just my find’, you get what you need!’ Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 
          1. Dennis

            Kampman naar de Jags!

              /  
  2. Marc

    Nice move van de Jags ervan uitgaand dat zijn knie het goed houdt! Net als bij de Bears geldt hier: gaan de DT’s zorgen voor meer inside pressure dan vorig jaar? Anders heb je aan AK vrij weinig. Maar of het genoeg is om Indy, Titans én Texans te achterhalen in de AFC South…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    BREAKING NEWS: Kerry Rhodes in een trade naar Arizona!!! De Cards moesten na het vetrek van Rolle naar de Giants wel iets doen. Misschien dat een nieuwe omgeving KR kan inspireren tot grootse daden. Vorig jaar was hij namelijk een beetje sub par.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.