Madden Cover Bijna Fataal Voor Polamalu

Troys City

Troy's City

De blessure die Pittsburgh Steelers safety Troy Polamalu vorig jaar opliep, is ernstiger dan ik aanvankelijk dacht. Sterker nog, het covermodel van Madden10 vreesde op een gegeven moment zelfs voor zijn loopbaan. Dat zegt Polamalu openhartig in een interview, dat gisteren in kranten verscheen. Het geeft een nieuwe wending aan de Madden cover jinx.

Elke atleet die op de cover verschijnt, ziet in de opeenvolgende jaren zijn loopbaan als een kaartenhuis instorten. Bij Polamalu was het in de eerste wedstrijd van het seizoen al raak. De ernstige kwetsuur schakelde hem lange tijd uit, maar in de elfde competitieronde vond Pittsburgh het toch verantwoord op de verdediger weer de weide in te sturen. Polamalu blesseerde de knie toen opnieuw, waarna er een hard oordeel werd geveld door de doktoren.

Grappig genoeg, lijkt er nu niets dan goed nieuws over de knie uit het Pittsburgh-kamp te komen. Of is dat schone schijn? Feit blijft immers dat de Steelers ‘up Shit Creek’ zijn als hun beste verdediger niet meer ten tonele kan verschijnen.

Lees ook:Madden Jinx Eist Opnieuw Slachtoffer
Lees ook:Coverbox Van Madden 2010 Onthuld
Lees ook:New Orleans In 2011 Niet In Super Bowl
Lees ook:Aardig Wat Geblesseerden Na Week 10
Lees ook:Ijzeren Gordijn Valt Opnieuw

Eén reactie op “Madden Cover Bijna Fataal Voor Polamalu

  1. Dennis

    Alweer een RB voor de Bills, Chad Simpson! Aardige RB’s in Buffalo met Spiller, Jackson en Lynch!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.