Vince Young In De Aanval

Glazen koets

Glazen koets

Geen dag zonder spanning, als je in het kamp van Tennessee Titans quarterback Vince Young bivakkeert. De quarterback –die in 2006 hoog werd gedraft door de Tennessee Titans- wordt er namelijk van verdacht iemand te hebben aangevallen in een nachtclub (zo’n club waar ze ook strippers hebben).

Politie heeft verklaard dat Young de voornaamste verdachte is en daarmee voegt de quarterback een nieuw hoofdstuk toe aan zijn bevlogen loopbaan. Niet lang geleden zat Young immers nog op de bank met zelfmoordneigingen en kon de hele National Football League hem gestolen worden. Young liet echter karakter zien en wist Tennessee vorig jaar uit een behoorlijk diep dal te spelen. De spelverdeler kwam van de bank en de Titans begonnen na een 0-4 start prompt weer te winnen. Young gooide 10 touchdowns en zeven interceptions.

Wellicht een teken aan de wand van zijn hernieuwde problemen? Young eindigde het 2009 seizoen met drie interceptions en geen enkele touchdown pass. Het kan dus zo maar zijn dat de koets van de veldheer alweer in een pompoen is veranderd.

Lees ook:Gailey Looft Backup Vince Young
Lees ook:Vince Young Moet Wilde Haren Kwijt
Lees ook:Vince Young Wil 2010 Bespreekbaar Maken
Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Tennessee Afgeslacht In Eigen Huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.