Chicago Bears Receiver Laat Zich Helpen

Devin Hester

Devin Hester

Het aanvallende systeem van de Chicago Bears is er niet makkelijker op geworden, nu “Mad” Mike Martz het offensive playbook mag inkleuren in Chi-town. Ook receiver Devin Hester zag dat in en hij deed het enige juiste voor zijn loopbaan: hij schakelde een goeroe in.

En dus loopt Hester sinds kort aanvallende patronen met voormalig Rams en Niners wide receiver Isaac Bruce. Bruce, die tijdens zijn carriere mee profiteerde van de geniale ‘Greatest Show On Turf’, kent als geen ander het klappen van de Martz zweep. Hester steekt ondertussen zijn bewondering voor Bruce niet onder stoelen of banken. Hij is maar wat blij dat Bruce onbezoldigd met de kleine rappe –van oorsprong- kickreturner wil werken.

Overigens voorspel ik hierbij meteen dat de Chicago Bears onder leiding van Martz wel een hele interessante prospect zijn in de divisie. Als het de ploeg uit de Windy City lukt om de verdediging weer enigszins op de rit te krijgen, dan staat alleen de intelligentie van Jay Cutler een playoff-plaatsing in de weg. Cutler moet in 2010 laten zien dat hij tot de top van de quarterback class behoort. Dat kan alleen als hij verstandig speelt met de ruimte die Martz hem geeft.

Lees ook:Cutler Klaar Voor Mike Martz
Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:Cutler Waarschuwt Voor Interceptions
Lees ook:Warner Geeft Bruikbare Tips Aan Cutler
Lees ook:Chicago klaar voor Super Bowl?

2 reacties op “Chicago Bears Receiver Laat Zich Helpen

  1. Thomas

    In college was Hester een cornerback.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.