Batman: Cincinnati Of St Louis

Batman

Batman

De vraag waar Terrell Owens in 2010 speelt wordt binnen nu en 72 uur beantwoord. Zegt althans het Mort Report van ESPN.

Chad Ochocinco zinspeelde op Twitter al over een hernieuwde interesse van de Cincinnati Bengals in T.O. Volgens insiders gooide quarterback Carson Palmer opvallend vaak een balletje met de recalcitrante wide out — waardoor voeding werd gegeven aan het gerucht dat het receiving corps van Cincinnati verre van ‘set’ is. Nieuwe aankoop Antonio Bryant zou nog niet voldoende zijn hersteld van een blessure, waardoor de deur op een kier staat bij de Bengals. Tot groot enthousiasme van #85.

Een andere gegadigde komt uit een hele andere hoek. Naar verluid zijn ook de St Louis Rams naar Owens aan het hengelen. Owens zou veel leadership en senioriteit naar de stad met de Gouden Boog brengen. Er is echter een klein probleem: het lustobject heeft aangegeven alleen maar voor een ‘contender’ te willen spelen. Natuurlijk kan Terrell zijn principes opzij zetten, maar de verwachting is dat dan het prijskaartje wel omhoog gaat. De wide-out vraagt nu 5 miljoen dollar voor een seizoen.

Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van een tandem Terrell Owens / Chad Ochocinco. Alhoewel de verwachtingen alleen maar kunnen tegenvallen, is het in mijn holy opinion een betere werkplek dan St Louis. Dit laatste heeft vooral te maken met de quarterback situatie. Sam Bradford lijkt me als rookie nog een beetje wankel in de schoenen staan, terwijl Palmer al meer doorgewinterd is.

Lees ook:Palmer Herenigt Met Ster Receiver
Lees ook:Ochocinco Wil Worstelen Met Krokodil
Lees ook:T.O. Definitief Niet Naar Cincinnati
Lees ook:Twitter Problemen Voor T.O.
Lees ook:T.O. Is Onderdanig In Cincinnati

Eén reactie op “Batman: Cincinnati Of St Louis

  1. Marc Tjon

    Agree! Maar vergis je niet, dit wordt ook voor Palmer een ‘make or break’ jaar. De franchise QB van de tijgerhemden heeft vorig jaar namelijk subpar gepresteerd. Nu gelden er geen excuses meer! En al helemaal niet als Antonio Bryant hersteld is en TO aangetrokken wordt. Ten aanzien van Dez Bryant: zou me idd niet verbazen als hij een Randy Moss-achtig jaar heeft. HOF receiver Michael Irvin zien in hem een groot talent. En hij kan het weten! Fijne (mini-)vakantie dan maar! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.