Bradford: Een 86 Million Dollar Baby

Bradford

Bradford

Het Sam Bradford tijdperk in St. Louis kan beginnen. De first overall pick in de meest recente NFL Draft heeft zijn handtekening gezet onder een miljoenencontract.

Volgens insiders is het papiertje van Bradford in basis ongeveer 78 miljoen dollar waard. Dit geld is verspreid over zes contractjaren en 50 miljoen van de dollarbiljetten zijn gegarandeerd. Door bepaalde incentives en escalators in het contract in werking te zetten kan de totale waarde van de handtekening zelfs oplopen tot 86 miljoen dollar.

De Rams zijn zeer tevreden, te meer omdat ze tijdens vrijwillige teamsessies al hebben genoten van de kunsten van de quarterback. Hierbij vertoonde Bradford geen mankementen aan de schouder, die hij tijdens zijn laatste college jaar tot twee keer toe ernstig blesseerde.

Lees ook:Miljoenen Cam Newton In Rook Op
Lees ook:Ook Suh Tekent Zijn Levensverzekering
Lees ook:Rams Sparen Bradford Nog Eventjes
Lees ook:Cowboys duurste, Raiders goedkoopste franchise
Lees ook:Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer

7 reacties op “Bradford: Een 86 Million Dollar Baby

  1. Wilco

    Echt deze jonge heeft het aardig voor elkaar…nu al verzekerd van 50 miljoentjes. Die hoeft zich niet meer druk te maken over zijn financiele toekomst.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Thomas

    Ik heb de laatste tijd veel Sooner wedstrijden gekeken. Verwacht veel van deze jongeman.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      De laatste tijd? Hij heeft vorig jaar maar een paar wedstrijden gespeeld!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Marc Tjon

      Ben jij, naast de NFL, ook een vaste volger van College Football in het algemeen en de Sooners in het bijzonder? Of nu vanwege Bradford? Waar haal je de tijd vandaan Thomas! Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    wedstrijden downloaden op tenyardtorrents.com
    ik kijk niet één team in het bijzonder, maar omdat Bradford pick nummer 1 was heb ik onlangs wat wedstrijden van hem gekeken. live college football kijk ik eigenlijk nauwelijks, maar volg het zijdelings via internet. een vaste volger zou ik mezelf dus niet noemen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marc Tjon

    Over rookie signings gesproken: DE Jerry Hughes heeft getekend bij de Colts!!! Deze gozert gaat veel speelminuten krijgen. Verwacht toch eea van hem. En speciaal voor jou Dennis: ILB Rolando McClain heeft inmiddels ook getekend bij de Raiders! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Deze gozert, whaha Willem Van Hanegem overhere! Volgens mij hebben van alle 1st round draft picks alleen Suh, Okung en Spiller nog geen contract!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.