New Orleans Oogt Opnieuw Sterk

Br-easy

Br-easy

De wetenschap dat orkaan Katerina precies vijf jaar achter ze ligt, geeft New Orleans opnieuw vleugels. De formatie won gisteren opnieuw met grote cijfers. Het werd 36-21 tegen de San Diego Chargers.

Het was een schitterend wedstrijd om naar te kijken — met veel actie en veel fraaie touchdowns. Quarterback Drew Brees liet -ondanks dat hij op de cover van Madden11- zien dat hij klaar is voor het seizoen. Brees overtuigde met 240 passing yards en touchdown passes op Robert Meachem en Devery Henderson. Vooral de pass op Henderson was er eentje voor de highlight-reel. Brees gooide de bal op Henderson iets te kort, maar de receiver wist het ovaal naar zichzelf op te wippen, terwijl hij in luchtduel verkeerde met de verdediging

Vooral het spel van een ongedrafte running back Chris Ivory was indrukwekkend. De opmars van Ivory doet sterk denken aan de opmars van running back Pierre Thomas vorig jaar. Ook Thomas was een ongedrafte running back, die dankzij een sterk voorseizoen het team haalde — en uiteindelijk op het hoogste niveau doorbrak. De kansen van Ivory zijn vergroot sinds het uitvallen van twee reguliere teamspelers door blessures.

Lees ook:Eerste Touchdown Is Van New Orleans
Lees ook:Vikings Bekopen Verlies Met Verlies
Lees ook:Held Van New Orleans Wil Tomlinson Graag Hebben
Lees ook:Colonel Parker Naar Washington
Lees ook:Brees Heeft Gebroken Knie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.