Bush Brekebeentje Van De Bay

Jinxed?

Jinxed?

De New Orleans Saints wonnen afgelopen maandagnacht het uitduel tegen de San Francisco 49ers, dankzij een last-second fieldgoal (25-22). Fraai was het echter niet. En om nog wat zout in die wond te gooien, verloor de ploeg ook nog eens ster running back Reggie Bush. Was het karma of een smakeloze grap van de Madden Jinx?

Bush liet zo’n zes minuten voor tijd een punt uit de handen vallen. In een desperate poging de bal terug te veroveren, stortte de sterspeler zich op het ovaal. Samen met nog een meute 49ers-spelers. Hierbij werd zijn been zo geraakt, dat hij de volgende zes weken van de kant moet toekijken met een gebroken been.

Bush sloot zo een horrorweek in stijl af. Eerder leverde hij namelijk zijn Heishman Trophy in (prijs voor beste college speler), omdat hij tijdens zijn collegejaren ongeoorloofde gelden zou hebben ontvangen van potentiele spelersmakelaars. Dat schijnt een doodzonde te zijn voor college spelers. Overigens was de inlevering geen spijtbetuiging, zou Bush later zeggen. Hij wilde gewoon simpelweg van het gezeik af zijn.

En dus sloeg karma maandagavond ongelooflijk hard terug. Wie goed doet, die goed ontmoet. En dat was in dit geval niet Reggie Bush. Bush kreeg meerdere klappen te verduren op de avond — meest fraaie was ongetwijfeld de harde klap van linebacker Patrick Willis in het tweede kwart.

Andere verklaring kan zijn dat dit gewoon een wrange grap is van de Madden Jinx. Het is inmiddels traditie dat de coverbox-atleten van het vermaarde footballspelletje het volgende seizoen wordt geplaagd door het noodlot. Bush stond op de cover van de Madden-tegenhanger NCAA Football — een cover die hij zonder de Heishman Trophy nooit had verdiend. Misschien dat dit een eigenaardige manier is om Bush alsnog te dwingen tot een schuldbekentenis.

Lees ook:Fantasy Q: Reggie Bush weer Single!
Lees ook:Bush Wilde Eigenlijk Autowasser Worden
Lees ook:Radio 538 Maakt Rugbyer van Reggie Bush
Lees ook:Geestelijk Gehandicapte Rent Voor 176 Yards
Lees ook:Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.