Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine

cover1Na maanden van overleg is het eindelijk zover. Nederland en Belgie zijn een American Sports tijdschrift rijker: USA Sports.

Het tijdschrift zat al zo’n twintig jaar in mijn achterhoofd, maar kreeg concrete vorm toen ik eind december Jan-Hermen de Bruijn ontmoette. De Bruijn is geestelijk vader van De Bruijn Media en uitgever van de vermaarde football-periodiek, ELF. Beter nog: hij en zijn hele familie zijn idolaat van de Amerikaanse sporten en konden zich helemaal vinden in het idee om Nederland te verrijken met een glossy. Vervolgens was de eerste klap een daalder waard: ze wisten me vrij makkelijk te strikken om hoofdredacteur te worden.

Het nieuwe tijdschrift telt in beginsel 66 pagina’s en is ingestoken op alle populaire American Sports, zoals basketbal, baseball, football en ijshockey. Hierbij worden niet alleen de Amerikaanse competities in de gaten gehouden (met de nadruk op MLB, NFL, NBA en NHL), maar worden ook de Amerikaanse sporten in Nederland onder de loep genomen. Het magazine verschijnt een keer in de twee maanden en heeft de insteek om een bijzonder collector’s item te worden voor iedereen die de Amerikaanse sporten een warm hart toedraagt. Verder is er de eerste editie al een exclusief interview met ex-Admirals Gibran Hamdan terug te lezen — die wel een heel bijzonder vervolg aan zijn football-loopbaan geeft.

25 november is het zover — en ligt de eerste USA Sports in de schappen van de betere kiosk. Uiteraard kun je nu al je abonnement binnenhalen via de website www.usasports.nl. Een abonnement kost 37,50 en hiervoor krijg je zes issues. Momenteel kun je alleen nog maar kiezen voor automatische incasso of accept giro, maar daar wordt (heel snel — vanwege de familiebanden) een MultiCards creditcard-betaalsysteem aan toegevoegd.

Zes issues! Nu. Doen!

Lees ook:Proefabo USA Sports Voor Tientje
Lees ook:USA Sports wordt maandblad
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports
Lees ook:Online Community Voor USA Sports Fans

11 reacties op “Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine

  1. Chris

    Top Perry, gefeliciteerd!

    Alleen kleine bug in de site, ik kan geen abbonement nemen!?
    Krijg internal server error 500.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hendrie

      Ik heb hetzelfde probleem. Krijg ook een foutmelding

        /   Beantwoorden  / 
  2. wiljo

    Congratz Perr…!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Zal mij benieuwen…zulke initatieven moeten gesteunt worden. Ik ben benieuwd of jullie mij elke keer weer kunnen verassen, of dat het een weet ik al gevoel gaat brengen. Maar ik ben benieuwd

      /   Beantwoorden  / 
  4. Chris

    Done. Hij werkt idd nu wel!
    Heel veel succes met het blad. Ga het gelijk ff pluggen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Dennis

    Goed bezig Perry! Sluit binnenkort abonnementje af! Is ELF zo populair, dacht dat VI de alleenheerser was als het om voetbal gaat!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Felix

    Heeel vet, eindelijk. Hoef ik niet 1 x in het jaar Lindy’s te kopen voor 13,49 bij de plaatselijke kiosk.
    Kun je het ook op een gegeven moment per stuk kopen, of is abonnement alleen mogelijk? Abonnement vind ik ook geen probleem hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Perry Hendriks

    Abonnement heeft uiteraard onze voorkeur, maar single issues zijn vanaf 25 november ook verkrijgbaar bij nauwkeurig geselecteerde verkooppunten in Randstad + Utrecht en Brabant.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Roswitha

    Hoi Perry, Via via kreeg ik deze link door ;-) . Van harte proficiat met het realiseren van je droom en het zal zeker een succes worden.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Perry Hendriks

    Hi Roswitha,
    Ha, fantastisch dat je me via deze weg hebt ‘gevonden’. Bedankt voor je felicitaties — we gaan onze stinkende best doen om een mooi niche-product op de mat te leggen! Groeten ‘thuis’, :) .
    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.