“USA Sports” Nummer 2 Is Super Bowl Issue

Vince & MeNa de mooie launch van de allereerste USA Sports is het natuurlijk tijd om ook weer een keer vooruit te kijken. Want ook de tweede editie van het enige Nederlandse tijdschrift over Amerikaanse sporten puilt weer uit van de bezienswaardigheden.

Nummer 2 van USA Sports ligt op 27 januari in de winkel en is een Super Bowl editie die zijn weerga niet kent. Qua American football dan ook niet te klagen: we staan uitgebreid stil bij de impact van de Super Bowl – een stukje geschiedkunde door de bekroonde auteur Jeroen van den Berk. Verder staan we stil bij het fenomeen Vick. Krijgt de NFL voor het eerst een moordenaar als MVP? Ook verdiepen we ons in college football. Dat doen we aan de hand van het levensverhaal van drie ‘Amsterdammers’, die al een aantal jaartjes meedraaien op Boise State.

Omdat de honkbalcompetitie zich nog in een stille fase bevindt, kijken we vooruit naar de loopbaan van Nederlander Rodney Daal — die zich vanuit de KNBSBĀ in de kijker heeft gespeeld van San Diego Padres. Ook hebben we leuk nieuws van de Nederlandse speelvelden.

De NBA en de NHL slaan we natuurlijk niet over. Verslaggever Jaap Rozema reisde voor het blad af naar Boston, waar hij erachter kwam waarom de Old Boys’ Club aldaar zich makkelijk kan handhaven in de top van de NBA. De Celtics zijn niet de enige verkenning op basketbalgebied. Ook verslaggever Tiel van den Heuvel bijt zich weer vast in een mooi spelersprofiel, terwijl we ook nog eens de scheve schaats rijden met de Nederlandse ijshockey-grootheid Ron Berteling.

Omdat de Super Bowl in Dallas wordt gehouden, heeft de tweede issues van USA Sports een duidelijk Texaans tintje. Hoe dat naar voren komt? Dat zie je vanaf 27 januari!

Wil je meer? Nog meer Amerikaanse sporten? Dan raden wij je een abonnement aan. Die heb je al voor nog geen vier tientjes.

Foto: Proshots // ZUMA

Lees ook:Sneak Peak: Super Bowl Editie USA Sports
Lees ook:Proefabo USA Sports Voor Tientje
Lees ook:Football In Eerste USA Sports Magazine
Lees ook:USA Sports wordt maandblad
Lees ook:Super Bowl Mood Bij USA Sports

3 reacties op ““USA Sports” Nummer 2 Is Super Bowl Issue

  1. Knurk

    Wordt de editie na 23 januari gedrukt? Anders wordt het een gok wie er in de Superbowl staan, of wordt het sowieso Vick vanwege het artikel over hem? Zolang Tom Brady er niet opstaat zal ik het iig wel kopen.

    Hoe is het eigenlijk met de verkoop van de losse editie en de abonnementen gegaan? (Zeer) positief of (erg) tegengevallen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Knurk

      En dan bedoel ik wie er op de cover komt, anders is mijn post wel heel onduidelijk…

        /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Hi Knurk,
    We kijken momenteel naar de cover. Omdat het magazine op 12 januari naar de drukker moet, kunnen we die actualiteit niet brengen. We gooien het dus over een andere boeg — maar ook die boeg gaat je als football fan wel bevallen. Mijn wens is om een niet-Brady cover te hebben, maar als hij zo blijft gooien dan kunnen we er wellicht niet omheen.
    Verder over je vraag: qua abonnementen liggen we precies op koers. Over losse verkoop kan ik niks zeggen. Omdat het een kleine oplage betreft weten we dat pas twee weken nadat het tweede nummer in de winkel ligt.
    Wat je alvast kunt doen om de losse verkoop nog verder op te krikken? Een recensie schrijven op http://www.magvilla.nl!
    Thanks,
    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.