Packers Vernietigen Droom Vick

Rodgers

Rodgers

De Atlanta Falcons waren gisteren niet blij. Doordat de Green Bay Packers zegevierden over de bejubelde Philadelphia Eagles wordt de ploeg een ‘makkelijke’ tegenstander ontnomen. Door de winst van de Pack reist nu het team van Aaron Rodgers af naar de Georgia Dome, in plaats van Seattle Seahawks.

Green Bay wist vannacht het droomseizoen van Michael Vick aan diggelen te gooien. De ploeg zat de illustere quarterback vanaf de eerste play van de wedstrijd op de huid. Vick werd drie keer gesacked en ook nog eens een keer onder vuur genomen tijdens een belangrijke two-point conversion.

Die two-point conversion had Philadelphia met nog drie minuten te gaan op een overkomelijke 21-18 achterstand gezet. In plaats daarvan ging de conversie mis en verstuikte Vick zijn enkel. Zichtbaar aangeslagen gooide de voormalige gevangene hierna op de laatste wanhoopsdrive een kostbare onderschepping, die de overwinning aan Green Bay schonk.

Die laatste wanhoopspoging was waarschijnlijk niet nodig geweest als kicker David Akers (voormalig Berlin Thunder) tijdens het duel gewoon zijn werk had uitgevoerd. Akers miste twee opgelegde kansen op een fieldgoal, maar beide ballen drukte hij rechts langs de ‘uprights’. De zes punten maakten na het laatste fluitsignaal het verschil.

Het was de eerste playoff overwinning voor Aaron Rodgers, die drie touchdown passes voor rekening nam. Vorig jaar verloor hij het duel tegen Arizona Cardinals vanwege een fumble in overtime.

Het verlies van Philadelphia zadelt Seattle Seahawks op met een uitwedstrijd tegen de Chicago Bears.

Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals
Lees ook:Green Bay Naar Postseason
Lees ook:Packers Op Weg Naar Super Bowl XLV
Lees ook:Dodgeball Toernooi Gewonnen Door Green Bay
Lees ook:Detroit Blijft Verliezen Met Hill

3 reacties op “Packers Vernietigen Droom Vick

  1. Marc Tjon

    The Pack vs. the Bears in the NFC Conference Final? Of gaan de “Dirty Birds” dit gedroomde scenario verhinderen? Hmmm….

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

    het wordt FALCONS – BEARS en let op JETS(als n05 seed die de championshipgame gaan hosten in de AFC.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jconra

      Jets zijn no 6 seed, dus AFC championshipgame hosten gaat echt niet lukken.

      Vick aangeslagen op de laatste wanhoopsdrive? Klinkt misschien leuk voor het stukje maar klopt echt niet. Die drive ging geweldig tot in de red zone. DS Jackson had wel gelijk dat hij zei dat Vick had moeten spiken trouwens, dan was er nog genoeg tijd geweest voor 3 pogingen om een td te scoren (met als bijkomend voordeel meer tijd van de klok).

      Wat te denken van domme penalties van de eagles trouwens, mn de holding bij de laatste punt return…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.