Wat Nu Met Americanfootball.blog.nl?

Menneke

Klein hartje

Ik wil graag jullie mening weten. Zoals jullie weten is er de laatste tijd ontzettend veel veranderd in mijn persoonlijke leven. En op het gebied van de Amerikaanse sporten in Nederland. De vraag is: hoe zien jullie de toekomst van americanfootball.blog.nl?

Ik heb met USA Sports een intensieve sprong in het diepe gewaagd — een blad in de markt zetten waarin alle vier de Amerikaanse majors terugkomen, is echter hard bikkelen. Harder dan ik ooit had durven dromen. Een deel van de verantwoordelijkheden is het onderhouden van een sportshub zoals www.usasports.nl, dat toch moet uitgroeien tot een broedplaats voor American Sports liefhebbers.

Hiernaast heb ik mezelf opgeworpen als het nieuwe bestuurslid Public Relations van de AFBN. Ook daar verwacht ik bergen met tijd voor nodig te hebben, want er is nog heel veel terreinwinst te boeken op het gebied van American football in Nederland.

Blijft Americanfootball.blog.nl over. In mijn visie wordt deze plek op internet een plaats waar vooral de ‘lighter’ side van football wordt belicht. Cheerleaders, blessures, opvallende zaken en nieuwtjes die vooral met NFL Europe te maken hebben. Een plek derhalve, waar alles wordt gepubliceerd dat voor USA Sports journalistiek niet relevant is.

Wat vinden jullie hiervan? De bezoekersaantallen zijn lekker. Zeker de moeite waard om voor mijn eigen stekkie op het web te blijven vechten. Tenzij jullie massaal vinden dat we dan beter over kunnen stappen naar de voorgenoemde sportwebsite. Als je het weet, dan mag je het zeggen. Alle suggesties worden serieus meegenomen.

Ik hecht er overigens belang aan te zeggen dat ik met geen van bovenstaande initiatieven een goed belegde boterham verdien. Dus wat ‘geld’ betreft blijft die weegschaal zeker in evenwicht.

Lees ook:Blog Versterkt Zich Met Football Goeroe
Lees ook:Wat Vind Jij Van AFBN American Football?
Lees ook:Online Community Voor USA Sports Fans
Lees ook:1 April: Een Nieuwe Start
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports

15 reacties op “Wat Nu Met Americanfootball.blog.nl?

  1. Robert

    Hej Perry,

    Eerst zou ik je willen feliciteren met de de functie binnen het, naar ik hoop, “nieuwe” AFBN. Zoals je schreef, er is zoveel te doen binnen het AF, hier in NL, ons “eigen” AF.We raken behoorlijk achter als je het Europees kijkt. Ik bedoel dan niet zozeer alleen op het veld. Misschien is juist de zaken niet op het veld die de meeste aandacht verdienen. “Normen en waarden” binnen de sport, aangeleerd door coaches die opgeleid zijn, niet alleen weten wat spelen is maar ook weten hoe stap voor stap gewerkt kan worden aan het opbouwen. Aanleren, verbeteren, evalueren, …groeien en zelfs een goede en duidelijke filosofie in deze “koning van de sporten”.
    Realiseren dat wij de “prinsen” zijn en nog een heel lange weg hebben af te leggen. En, misschien ook belangrijk punt, mensen die deze sport een warm hart toedragen binnen laten in deze sport. Ook als ze niet uit de “vroegere lichting komen” .

    Het blog hier zou je toch inderdaad wat voor de “lichtere” zaken kunnen houden. Dit een jaartje aanzien naast de wat “zwaardere” zaken op usasports.nl. Kijken wat het doet.
    Misschien is het interessant om wanneer er te weinig tijd is nog een persoon als jou collega toe te voegen om bijvoorbeeld hier te schrijven bij een tijdgebrek.

    Just some thoughts!

    Good luck and succes.

    Robert

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marcel

    Let op dat je niet te veel hooi op je vork neemt en kies wat jezelf belangrijk vind.

    Succes met je nieuwe functie en je weet me te vinden mocht er iets gedaan moeten worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. In$@ne

    Succes met alles wat er nu op je pad komt/is gekomen!

    Waarom niet je blog integreren met usasports? Volgens mij 2 dingen die prima bij elkaar passen…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Joachim

    He Perry,

    Petje af voor wat je allemaal bewerkstelligt voor AF in NL. Ben altijd een trouwe lezer van Americanfootball.blog.nl vooral vanwege het lichtere en de grappige kant er van. Als je het zou kunnen integreren op usasports.nl zou ik je zeker opzoeken, maar hou alsjeblieft wel het luchtige karakter van deze blog in ere!

    Groet

      /   Beantwoorden  / 
  5. Grey Poupon

    Perry, ons gesprekje zondag langs het veld heeft me aan het denken gezet.
    Over dit blog maar ook over het DAFF Forum en de mogelijkheden over
    een combinatie van beiden. Best lastig zeker als je het in goede harmonie met USAsports wilt doen zodat ze geen concurrenten worden maar elkaar aanvullen. Zomaar afstand doen van dit plekje (americanfootballblog.nl) zou eeuwig zonden zijn,
    Het heeft namelijk een belangrijke (cult) functie voor een grote schare fans. En wordt tot op zekere hoogte ook gebruikt om de American Football Familie te mobiliseren! Besef ook dat er een financieel en FTE plaatje aan vast zit. Misschien ook leuk om de meningen op het DAFF hierover te pijlen?
    .
    Groet S.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Marc Tjon

    Hi Permeister,

    Allereerst gefeliciteerd met je benoeming als PR-adviseur van de AFBN! Je gaat het dus toch doen hè…..respect! Ik hoop dat e.e.a. een beetje verloopt, zoals jij het in je hoofd hebt. En dat je niet al te veel hooi op je vork neemt. Ik sluit me aan bij jouw eigen suggestie en wat ook door de andere reacties wordt ondersteund: USA Sports voor alle journalistiek relevante items en deze blog voor het luchtere werk. Succes Crazy Niner! You’ll need it….Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  7. Dennis

    Laat deze site a.u.b. in de lucht! Het is leuk dat een groepje Nederlanders hier terecht kunnen voor hun mening over de NFL en de site loopt als een tiet! Bedankt voor je diensten!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Robert-Jan

    Deze site is een leuke aanvulling op Sport Amerika, dus houd hem zeker in de lucht!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Dennis

    R.I.P. Americanfootball.blog.nl!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Perry Hendriks

    Haha, lekker de knuppel in het hoenderhok. Nog niet, hoor, Dennis. Ben met een strategische overweging bezig.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Wilco

    Hmm ik mis wel de commentaar functie op USA sports…en al het serieuse nieuws heb ik meestal al lang gelezen of gehoort, dus om eerlijk te zijn bezoek ik USAsports alleen voor de NL competitie.

    Opzich zou ik kunnen zeggen dat ik wel zou willen helpen om dit in de lucht te houden maar ik heb geen journalisten achtergrond en kom hier nou net voor die semi-onzin berichten die ik anders over het hoofd zie.
    Ik heb hoogstens een uitgesproken mening over dingen, maar of dat nou het niveau hier gemideld gezien omhooghaalt.

    Tja of het moet doorgaan….de mensen die het niks uitmaakt zeggen het niet en de mensen die niet zonder kunnen zullen het zeggen. Dus joa hoe breed is het beeld wat je op deze manier krijgt.

    Ik denk dat jij de enige die antwoord kan geven op de vraag, doorgaan of niet. Hoeveel plezier beleef je eraan, valt het te combineren met je andere activiteiten en hou je het vrouwtje tevreden. Ik denk dat onze mening daarnin weinig veranderd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Chris

      LOL “hou je het vrouwtje tevreden”.
      Aangezien je geen journalistische achtergrond heb kan je je misschien op dat vlak nuttig maken!

        /   Beantwoorden  / 
  12. jacko

    Persoonlijk zou ik het prettig vinden als deze site in de lucht kan blijven. Eigenlijk pas een jaar sinds ik hem ken maar bezoek hem regelmatig, zeker tijdens het seizoen. Dus alsjeblieft geen Lock out :-) . Maar bezorg jezelf ook geen Burn out

      /   Beantwoorden  / 
  13. Huxx

    Hallo,

    Ik haal een groot deel van mijn american football nieuws en kennis hiervandaan ! !

    AUB STOP NIET!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.