Orton Op Weg Naar Cardinals

Orton Intrigerend om zo de boel op stelten te zetten, Kyle Orton! Orton weet dat hij tijdens deze lockout met alles en iedereen een balletje mag gooien. Dat deed hij dan ook afgelopen week met verve. Met niemand minder dan Arizona Cardinals wide receiver Larry Fitzgerald. Het leuke een-tweetje voedt speculatie dat Orton zijn laatste speeltijd als voorman van de Denver Broncos wel eens gehad zou kunnen hebben. De quarterback is het middelpunt van veel speculaties.
De nieuwe voorman van de Denver Broncos is de legendarische John Elway. En hij moet binnenkort een beslissing nemen over de richting van zijn franchise. Achter Orton staat namelijk Tim Tebow te popelen om zich op het hoogste niveau te bewijzen. Tebow heeft een hoog populariteitsgehalte en gaat zeker tickets verkopen. Vergeet ook Brady Quinn niet. De Boy Wonder van Notre Dame heeft zijn loopbaan nog niet opgegeven en werd vorige week zelfs nog geciteerd in de media. Hij wil een basisplek.

Arizona lijkt een voortreffelijke bestemming. Een accurate spelverdeler past precies in het straatje van de strategie van het team en dat is nou precies wat er in de woestijn aan schort. Fitzgerald zal blij zijn om eindelijk weer ballen ‘in stride’ te kunnen vangen – aan de andere kant zullen de andere divisierivalen even slikken. En dan heb ik het natuurlijk in het bijzonder over ‘mijn’ Forty Nineers. Die ploeg had vorig jaar de opgelegde kans om te vlammen, maar moet zich de komende seizoenen weer in de coulissen verschuilen als het weer met Alex Smith op de quarterback-positie gaat.

Lees ook:LeBron James Is Tebow Fan
Lees ook:Toch Tebow Time?
Lees ook:Voetbalgod Veroordeelt Billboard
Lees ook:Tim Tebow Is First Rounder Voor Denver
Lees ook:Orton Nieuwe Starter In Denver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.