Greatest Show On Turf Nu Geschiedenis

Greatest Show on Turf

Greatest Show on Turf

Met de vermeende retirement van voormalig St Louis Rams quarterback Marc Bulger kan de ‘The Greatest Show on Turf’ officieel de geschiedenisboeken in. Bulger was de laatste spelverdeler die de show in St Louis mocht opvoeren. Vorig jaar stopte de grondlegger van de aanval al, ex-Admirals journey man Kurt Warner.

Daarmee regent het opeens pensioengeld voor gedenkwaardige spelers. Gisteren al moesten we vernemen dat receiver Randy Moss er de brui aan geeft. Het verhaal van Bulger is niet heel veel anders. De spelleider had enkele aanbiedingen, maar geen enkele waar hij nu heel erg warm van werd. Oftewel: er zat geen Super Bowl contender bij. Maar ook geen team waar hij een buitenkansje had op een basisplek. We mogen daaruit concluderen dat San Francisco derhalve niet aan de bel heeft getrokken bij Bulger en Familie.

Bulger passte tijdens zijn loopbaan voor meer dan 22 duizend yards. In totaal gooide hij 120 touchdowns tegenover 93 interceptions, verspreid over tien seizoenen. Bulger haalde twee keer de Pro Bowl op basis van zijn prestaties. Het laatste seizoen bracht de spelverdeler door bij de Baltimore Ravens. Als backup.

Lees ook:Marc Bulger Gewipt In St Louis
Lees ook:Gebroken Pink Voor Marc Bulger
Lees ook:Thank YouTube It’s Friday: Met Yolanthe Cabau van Kasbergen
Lees ook:Arizona Niet Onder Indruk Van Leinart
Lees ook:Rams ‘Verdienen’ Eerste Keuze 2010 Draft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.