Update: Fans Neergeschoten Tijdens Preseason

FanTastic
FANtastic

Tijdens de Admirals dagen draaiden we een propaganda machine dat American football vooral oorlog was op het veld, maar vrede tussen de stadionbezoekers van beide partijen. Die propaganda hield ook in dat we volhielden dat deze vreedzame supportersvereniging in Amerika gebruikelijk was. Kennelijk is er sinds het opdoeken van NFL Europa iets veranderd.

Tijdens het preseason duel tussen Oakland Raiders en San Francisco 49ers werden namelijk twee bezoekers neergeschoten. Eentje kreeg vier kogels door zijn maagwanden gedrukt, omdat hij een obsceen San Francisco shirt droeg. De ander leek een strikt willekeurig slachtoffer. De politie vermoedt dat beide schietpartijen gerelateerd zijn.

Dan is daar ook nog de factor ‘revange’.

Politie wil er nog niets over kwijt, maar het kan zijn dat het geweld terug te voeren is naar vorige maand. Naar een honkbalwedstrijd. Toen werd een San Francisco Giants fan bruut mishandeld door twee verdachten uit Los Angeles buiten het stadion van de LA Dodgers.

San Francisco won het preseason duel overigens.

UPDATE: Ook in Baltimore was het gisteren goed raak. Zou het inderdaad waar zijn dat de wereld in oktober ten einde komt?

 

Lees ook:Denver Mist Cutler Nu Al
Lees ook:Topsporter Door ‘t Lint Tijdens Persconferentie
Lees ook:Wielen Van Wagen In ‘Frisco
Lees ook:Ruvell Martin Speelt Niet Tegen Niners
Lees ook:Indianapolis Op Zoek Naar Vinger In Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.