Gebroken Romo Helpt Dallas

Heilig

Heilig

Dallas receiver Jesse Holley acteerde gisteren alsof hij gefistfucked werd door de Heilige Maagd Maria herself.

Holley ving op de eerste Dallas play van overtime een 77-yard pass van quarterback Tony Romo, waardoor de ploeg uit de Lone Star State een opmerkelijke comeback op poten zette. San Francisco had driekwart van de wedstrijd gedomineerd. Romo zat de eerste helft totaal niet in zijn vel en werd tot overmaat van ramp bij rust vastgehouden in de lockerroom. Gebroken rib, zo luidde de medische diagnose.

Romo liet zich hierdoor niet tegenhouden. Nadat vervanger Jon Kitna een aantal miskleunen afvuurde, koos de quarterback ervoor de pijntjes opzij te zetten.

De quarterback had vooral oog voor Holley. In de wetenschap dat de hele 49ers verdediging zich keyde op de monsterlijk goede Miles Austin, had Romo een tweede doelwit nodig die -in absentie van rookie Dez Bryant- op zou staan om het karwei te klaren. Op televisie was te zien hoe Romo indringend op hem insprak, alvorens hij de eerste drie catches uit zijn loopbaan mocht noteren.

Dat de laatste play (de 77-yarder) vooral tot stand kwam door een overijverige safety, zal Holley maling wezen. Hij heeft bewezen dat hij een mooie supporting role kan spelen in de NFL. San Francisco – Dallas: 24-27.

Lees ook:Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys
Lees ook:Holley Wint Cowboys Roster Spot Met Reality Show
Lees ook:Green Mile Voor Dallas Cowboys
Lees ook:Sprookjeshuwelijk Eindigt Na Week
Lees ook:Contract Dez Vraagt Om Problemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.