Tampa Wil Niet Meer Naar London

Apocalypse

Apocalypse

Een teken van de apocalypse: de Tampa Bay Buccaneers willen geen wedstrijden in London weer spelen. Dat is een bittere pil voor NFL UK Managing Director Alistair Kirkwood, die eigenlijk stiekem had gehoopt dat de Buccs vaker voor Buckingham Palace wilde paraderen. Als London’s team.

Een streep door de rekening, dus. Eigenaar Malcolm Glazer had oorspronkelijk het idee opgevat om zijn twee sportteams meer met elkaar te verbinden. Glazer is ook eigenaar van Manchester United. De tegenvallende prestaties van de strandpiraten hebben Glazer echter in een andere richting geduwd. Het is alle hens aan dek om het stadion in Tampa de komende jaren uit te verkopen.

Traditioneel komt de NFL tijdens de Super Bowl Week met nieuwe onthullingen naar buiten over de NFL International Series. Uit de Facebook tijdlijn van Kirkwood hebben we nog niet goed kunnen opmaken, welke teams dat volgend jaar zijn. Vorig seizoen gaf de Managing Director een duidelijke hint door een playoff-wedstrijd van de Chicago Bears te bezoeken.

In ander nieuws: leuk Admirals nieuws is verschoven naar 16 januari.

Lees ook:San Francisco en Jacksonville Naar London
Lees ook:NFL Zestien Weken Buiten Amerika
Lees ook:Mogelijk Geen NFL Game In London
Lees ook:Reusachtige Robot Valt London Binnen
Lees ook:NFL Verlaat Europa… Nu Echt?

3 reacties op “Tampa Wil Niet Meer Naar London

  1. FREDmirals

    vorig jaar werd de international series ook al veel later dan in de SUPER BOWL week aangekondigd,en ineens is GROOT ADMIRALS nieuws leuk ADMIRALS nieuws geworden?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Nee, het is nog steeds groot nieuws. Zeker in de context, waarin het dadelijk wordt gepresenteerd.

    Maar aangezien er veel azijnzeikers zijn, die ongetwijfeld verwachten dat het iets te maken heeft met de terugkeer van het team, heb ik er ‘leuk’ van gemaakt. Just managing expectations, zodat ik jou dadelijk niet als een furieuze Hoofddorpenaar op mijn dak krijg.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FREDmirals

      wel nee ,je weet Perry als KLMer vlieg ik IPB zeker 1x per jaar naar de USA om wat games te bekijken)is maar de helft van 1 seizoen ADMIRALS en ik zit als tot 2023)trip 2012 is al weer gepland RAYS en BUCS en misschien collegs UCF.al heeft NHL)live’ wel mijn intresse.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.