Vernon Davis Roept Herinneringen Op

Popcorn

Popcorn

De catch van Vernon Davis bracht me in een flits dertien jaar terug. Toen ik als 22-jarig jochie op mijn zolderkamertje van het ouderlijk huis mijn pa en ma midden in de nacht wakker schreeuwde. Terrell Owens zette zichzelf die game op de kaart door op de aller-allerlaatste play de Green Bay Packers te verslaan.

Owens ving de bal tussen drie verdedigers. Vooral de tranen na afloop van de play leggen een linea recta link naar de Niners tight end. Owens was toen een beginnend artiest en zou het jaar hierna definitief de scepter overnemen van Jerry Rice. Ook leuk: kijk hoe Mike Holmgren op de achtergrond als een dolle puppy over het veld springt.

De wedstrijd tegen de New Orleans Saints van vannacht behoort nu al tot de all-time Classics. Er waren vier lead-changes in de laatste vier minuten. Absolute hoofdrollen waren weggelegd voor de tight ends, zowel Jimmy Graham als Davis. 49ers fans moeten hiermee weer tien jaar verzadigd zijn. Als hun ploeg het naseizoen haalt, dan presteren ze daar altijd op wonderlijke wijze. De laatste playoff overwinning (tegen de Giants) behelste namelijk een van de grootste comebacks uit de NFL-geschiedenis.

De Niners spelen volgende week of uit tegen Green Bay of thuis tegen New York Giants. Dat opent sowieso een laatje naar een historisch archief waar je u tegen zegt. We worden er de komende week waarschijnlijk mee doodgegooid.

Lees ook:Oakland Raiders Weer Zonder
Lees ook:Redskins Nog Verder Grond In Getrapt
Lees ook:Grote Salarisverhogingen In NFL
Lees ook:Romo Droeg Microfoon Tijdens Breuk
Lees ook:Rams ‘Verdienen’ Eerste Keuze 2010 Draft

5 reacties op “Vernon Davis Roept Herinneringen Op

  1. Wilco

    En mensen maar denken dat Bill Cowher zijn touch heeft verloren. Ik quote:’This game will be desided by special teams’.
    Big Return, fumble Ravans (recoverd by Ravesn) en fumble Texans.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Das jammer jammer…die fumble en de INT van Texans waren te veel van het goede. Ben niet heel erg onder de indruk van de Ravens in tegenstelling tot de Pats. Wel leuk dat het een clash van style lijkt te worden. SF en 49ers (run, strong D) vs Pats en GB (pass, matig D)?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Knurk

    Wow, de G-Men flikken het gewoon. De gedroomde Brees-Rodgers Championship is plotseling in Manning-Smith veranderd. Erg gaaf om te zien dat defenses die duidelijk op de bal azen (Niners en Giants) de unstoppable offenses weten te stoppen. Het was genieten! Moet ook niet aan denken dat de Packers gewonnen zouden hebben na die 2 schandalige fouten van de referees, zelden de scheidsrechters zo zien blunderen met een review en een helmet to helmet.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nick

    hey perry, ik zag een oud forum oud 09 dat er een magische link was om NFL te kunnen kijken, bij mij werkt ie niet.. zou je mij kunnen uitleggen hoe ik wel NFL kan kijken?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Perry Hendriks

    Iemand uitleg voor Nick? Ik kijk voortaan legaal, dus ben er niet in thuis, :) .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.